ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Δόξα Δράμας : ανεβάζει ρυθμούς ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης...μπαίνοντας στην 2η εβδομάδα προετοιμασίας!

 Στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας μπήκαν οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας , με τις οδηγίες του προπονητή Κυριάκου Κετσιεμενίδη και των βοηθών του, του γυμναστή Μιχάλη Δημητριάδη, του προπονητή τερματοφυλάκων Κυριάκου Καρύπη και του αναλυτή Χάρη Μιχαλάκη.Ήδη η πρώτη εβδομάδα κύλησε με πολύ δουλειά σε καθημερινή βάση, εκτός της Κυριακής όπου δόθηκε ρεπό ξεκούρασης.

Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης και οι συνεργάτες του έχουν στην διάθεση τους συνολικά 32 παίκτες, άλλοι καταξιωμένοι στην κατηγορία και έμπειροι και άλλοι νεαροί και ελπιδοφόροι.

Ωστόσο όλοι τους διακρίνονται για το πάθος και τη διάθεση τους για διάκριση.

 


Από την πρώτη προπόνηση το πρόγραμμα περιελάβανε πέρα από την απαραίτητη δουλειά στη φυσική κατάσταση και συνεχόμενα ασκήσεις και παιχνίδι με μπάλα προκειμένου η ομάδα μας να αποκτήσει άμεσα ομαδικότητα και καλά τεχνικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της.

 


Το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο 13 Αυγούστου στην Αλιστράτη (6μμ) με αντίπαλο τον τοπικό Μακεδονικό ενώ τις επόμενες μέρες και αφού επιβεβαιωθούν όλα, θα ανακοινωθεί η λίστα με όλα τα παιχνίδια προετοιμασίας.

Δόξα Αντ. Καστρινός : συνεχίζουν και στα ''μεγάλα σαλόνια'' οι Τσορούμογλου , Τορνικίδης και Τσιμπλίδης!

 Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απο τον Μιχάλη Τσοκακτσίδη στην Δόξα Αντ. Καστρινός...συνεχίστηκε εκ νέου ο αγωνιστικός σχεδιασμός τω...