ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Γ.Σ. Προσοτσάνης - Δόξα Δράμας 1-1 : ''έβγαλε'' κούραση η Δόξα...θετικό δείγμα για τους γηπεδούχους! (pics)

 Ισόπαλο με 1-1 έληξε στην Προσοτσάνη το τέταρτο φιλικό της Δόξας Δράμας με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Ο αγώνας είχε δύο όψεις με την Δόξα να έχει την υπεροχή στο πρώτο μέρος και να ανοίγει το σκορ ...ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η τοπική ομάδα ''ανέβασε στροφές'' και πέτυχε την ισοφάριση !

 


Τo γκολ για την Δόξα πέτυχε στο 31’ ο Φραγγούλης με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόντου και αφού η πρώτη κεφαλιά από τον Μκρτσιάν αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα Καγγελίδη.

Η Προσοτσάνη ισοφάρισε στο 83’ με δυνατό σουτ του Ρούσσου από αριστερά και ύστερα από σέντρα του Τσακαλίδη από την δεξιά πλευρά.

Οι συνθέσεις:

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Χατζηκυριάκου): Καγγελίδης, Τσακμακίδης Αρ. (57' Χατζήογλου), Καλαϊτζής (65' Τσαγκαλίδης), Παπαμιχαήλ (84' Καλαϊτζίδης), Αστερίου (84' Μανλής), Λίπο (84' Παναγιωτίδης), Περσιανλής (46' Παγώνης) Παυλίδης (46' Ρούσσος- 85' Τόπι) Κωνσταντινίδης (46' Ματζιάρης), Πετρίδης (46' Καρακάσης) Τόπι (65' Τσακμακίδης Κ.).


ΔΟΞΑ (Κετσιεμενίδης): Καράδαης (70' Μπεζυρτζής), Μπλιός Φραγκούλης Μκρτσιάν (46' Στάϊκος) Παπαϊωάννου (57' Σουβλέρης), Τζελίδης (46' Οικονομίδης) Καζαντζίδης (46' Ρούτσης) Περσίδης Κόντος (46' Ιορδανίδης) Παπαδόπουλος (46' Χατζηδημητρίου), Βάντερσον (46' Γεωργιάδης).




-Αναφερόμενος στο παιχνίδι ο προπονητής της Δόξας Κυριάκος Κετσιεμενίδης τόνισε: «Ήταν εμφανής η κούραση στις προσπάθειες των παικτών μας. Κάτι πολύ φυσιολογικό και αναμενόμενο όταν βρίσκεσαι στην τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας .
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών.
Δεν μας ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα, όποιο και αν είναι αυτό, αλλά τα αγωνιστικά συμπεράσματα.
Δοκιμάζουμε σχήματα και εναλλακτικές λύσεις και προσπαθούμε να είμαστε όσο γίνεται πιο καλά προετοιμασμένοι για τις δύσκολες συγκυρίες του πρωταθλήματος».

* Φωτογραφικό υλικό : sportdrama.gr / Χριστίνα Γωργιάδου

Άρης Μικροχωρίου : το νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

 Διοικητικές αρχιαιρεσίες στον Άρη Μικροχωρίου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκεύης όπου και εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο! Ανα...