ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

“Σκαρφάλωσε” στη δεύτερη θέση η Φράιμπουργκ...1-0 την Μπόχουμ!

 Έστω και δύσκολα η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ επικράτησε της Μπόχουμ με σκορ 1-0 στο “Europa-Park Stadion” και έφτασε τις τρεις νίκες σε τέσσερεις αγωνιστικές.

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Φράιμπουργκ καθώς μετά την εντός έδρας νίκη επί τvn “ασύγκριτων” ανέβηκε στους 9 βαθμούς και τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού μπορεί να δυσκολεύτηκε κόντρα στη τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, όμως βρήκε το τρόπο να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γκρίφο στο 49′. 

Ο Γερμανός αρχικά αστόχησε σε πέναλτι που εκτέλεσε αλλά παίρνοντας το ριμπάουντ νίκησε τον Ρίμαν.

Ο αγώνας:

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυναμικά στην αναμέτρηση και ελέγχοντας την κατοχή ανέβαζαν συνεχώς ψηλά τις γραμμές τους και πατούσαν την περιοχή της Μπόχουμ. 

Την πρώτη ευκαιρία πάντως, στην αναμέτρηση την έχασαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ασάνο στο 13′ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Στο 22ο λεπτό η Φράιμπουργκ απώλεσε σπουδαία φάση με τον Χόφλερ, σχεδόν εξ’ επαφής, να στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ. 

Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι διατηρούσαν κοντά τις γραμμές τους και δεν επέτρεπαν στους αντιπάλους τους να απειλήσουν από τον άξονα την εστία του Ρίμαν.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Φράιμπουργκ ευτύχησε να προηγηθεί. 

Ο Σάλαϊ κέρδισε έξυπνα ένα πέναλτι και ο Γκρίφο άνοιξε το σκορ στο 49′ με διπλή προσπάθεια. 

Το παιχνίδι πήρε γρήγορο ρυθμό μετά το γκολ, με τον Ρίμαν να βγάζει εξαιρετικά στο 63′ την προσπάθεια του Γκρέγκοριτς από το μισό μέτρο. 

Δύο λεπτά αργότερα, η Μπόχουμ έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, μιας και ο Χόλτμαν σημάδεψε το δοκάρι του Φλέκεν από το ύψος της περιοχής.

Ο Στράιχ δεν ήταν ευχαριστημένος από την επιθετική απόδοση της ομάδας του, αλλάζοντας στο 74′ με τριπλή αλλαγή τους τρεις από τους τέσσερεις της επίθεσης. 

Στο 81′ ισοφάρισε η Φράιμπουργκ τα δοκάρια, με τον Πέτερσεν να σημαδεύει το οριζόντιο του Ρίμαν, από τη γωνία της περιοχής, για να λήξει η αναμέτρηση χωρίς άλλες σημαντικές ευκαιρίες.

Γκολ: Γκρίφο 49′

Φραίμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): 
Φλέκεν, Σιλντίλια, Γκίντερ, Λαίνχαρτ, Γκούντερ, Χόφλερ, Κέιτελ (Βάγκνερ 84′), Σάλαϊ (Γκούλντε 87′), Ντοάν (Γου-Γεόνγκ 74′), Γκρίφο (Βάισχουπτ 74′) , Γκρέγκοριτς (Πέτερσεν 74′).

Μπόχουμ (Τόμας Ρόις): 
Ρίμαν, Γκαμπόα (Ορντέτς 85′), Μάσοβιτς, Χάιντζ, Σταφυλίδης (Γιάνκο 53′), Λοσίγια, Γκοράλσκι (Οσέϊ- Τουτού 75′), Ασάνο (Χόφμαν 75′), Στόγκερ, Χόλτμαν, Ζόλερ.


Η βαθμολογία μετά τον αγώνα της Παρασκεύης:



Superleague 2 : LIVE SCORES η 6η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 20/4 , 16:00)

  Με    την 6η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 20/4  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο&#...