ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Παρέμεινε αήττητη η Γκλάντμπαχ ...1-0 την Χέρτα και ανέβηκε στην κορυφή!

 Τα “πουλάρια” κατάφεραν να συνεχίσουν το αήττητο σερί που έχουν χτίσει από την περασμένη σεζόν και τα φιλικά, καθώς επικράτησαν με 1-0 της Χέρτα Βερολίνου για την τρίτη αγωνιστική της Bundesliga.

Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε έχει αρχίσει με θετικό πρόσημο τη νέα αγωνιστική περίοδο στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς έφτασε τους επτά βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις, μετά τη νίκη με 1-0 επί της Χέρτα Βερολίνου.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι άνοιξε με αρκετά καλό ρυθμό, καθώς οι δύο ομάδες επιχειρούσαν να πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να δημιουργήσουν συνθήκες για ευκαιρίες. 

Στο 4ο λεπτό, η Χέρτα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λουκεμπάκιο, ο οποίος πλάσαρε άουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. 

Στο 7′, οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία με τον Πλεά να βρίσκει το δοκάρι του Κρίστενσεν. 

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 14′, όταν ο Κανγκά έκανε ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο Ζόμερ απόκρουσε εκπληκτικά. 

Οι δύο ομάδες συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες, αλλά στο 34′ η Γκλάντμπαχ κέρδισε πέναλτι και ο Τουράμ ευστόχησε στην εκτέλεση για να κάνει το 1-0.

 Εν συνεχεία, έπεσε ο ρυθμός και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ στο 1-0.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες “υιοθέτησαν” τον ρυθμό από τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, ωστόσο η Γκλάντμπαχ εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. 

Στο 63′, ο Χόφμαν βρήκε δίχτυα για το 2-0, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Στο 69′, οι γηπεδούχοι κέρδισαν εκ νέου πέναλτι, αλλά αυτή τη φορά ο Χόφμαν, που ανέλαβε την εκτέλεση, δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά από την άσπρη βούλα και το παρέμεινε το 1-0. 

Στο 82′, ο Τουράμ έχασε μεγάλη ευκαιρία για τον διπλασιασμό των τερμάτων, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον Κρίστενσεν από κοντινή απόσταση.

 Παρά τις ευκαιρίες, το 1-0 παρέμεινε έως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή και η Γκλάντμπαχ πήρε τη δεύτερη νίκη στη φετινή Bundesliga.

ΓΚΟΛ: 34′ Πλεά

Δοκάρι: 7′ Πλεά

Κίτρινες: 34′ Ουρέμοβιτς, 90+6′ Χόφμαν

Κόκκινη: 69′ Ουρέμοβιτς

Γκλάντμπαχ (Ντάνιελ Φάρκε):
Ζόμερ, Ιτακούρα, Ελβέντι, Σκάλι, Μπενσεμπαΐνι, Κράμερ, Κονέ, Πλεά (90+4′ Χέρμαν), Χόφμαν (90+1′ Βολφ), Νόιχαους (90+6′ Φρίντριχ), Τουράμ

Χέρτα Βερολίνου (Σάντρο Σβαρτς):
Κρίστενσεν, Κεμπφ, Ουρέμοβιτς, Κένι, Μίτελσταντ, Τουσάρ (83′ Μπόατενγκ), Σερντάρ (83′ Ζέλκε), Σούνιτς (57′ Μποέτιους), Λουκεμπάκιο, Ετζούκε (72′ Νταρντάι), Κανγκά (72′ Γιόβετιτς)

Aναλυτικά η βαθμολογία μετά το ματς της Παρασκεύης 


Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα:

Παρασκευή 19 Αυγούστου 

 Γκλάντμπαχ – Χέρτα Βερολίνου 1-0

Σάββατο 20 Αυγούστου

16:30 Μπορούσια Ντόρτμουντ-Βέρντερ Βρέμης

16:30 Μπάγερ Λεβερκούζεν-Χοφενχάιμ

16:30 Βόλφσμπουργκ-Σάλκε

16:30 Άουγκσμπουργκ-Μάιντς

16:30 Στουτγκάρδη-Φράιμπουργκ

19:30 Ουνιόν Βερολίνου-Λειψία

Κυριακή 21 Αυγούστου

16:30 Άϊντραχτ Φρανκφούρτης-Κολωνία

18:30 Μπόχουμ-Μπάγερν Μονάχου


Άρης Μικροχωρίου : το νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

 Διοικητικές αρχιαιρεσίες στον Άρη Μικροχωρίου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκεύης όπου και εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο! Ανα...