ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-0 : ''λευκή'' ισοπαλία ....με ''φαλτσοσφυρίγματα'' ! (vid)

 Μία μέρα πριν από την “λευκή νύχτα” στην πόλη της Αρκαδίας, ο Αστέρας και ο Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 σ´ ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις αλλά με αγωνία μέχρι το τέλος.

Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν μπορεί να είχε την υπεροχή στην Τρίπολη, αλλά ο Αστέρας ήταν απόλυτα πειθαρχημένος στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αποσόβησε κάθε κίνδυνο και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0).

Ο αγώνας

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, που ήταν αναγνωστικού χαρακτήρα για τις δύο ομάδες, οι Αρκάδες είχαν την κατοχή της μπάλας και στο 3′ απείλησαν με σουτ του Μπαράλες, που πέρασε λίγο έξω. 

Οι “ερυθρόλευκοι” βρήκαν τα πατήματά τους στο γήπεδο και άρχισαν να κυκλοφορούν την μπάλα, αλλά αδυνατούσαν να απειλήσουν την εστία του Παπαδόπουλου. 

Η πρώτη τελική για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 25′, όταν επιτέθηκαν από τα δεξιά και ο Ίνμπομ Χουάνγκ σούταρε άστοχα εκτός περιοχής. 

Οι γηπεδούχοι διατηρούσαν κοντά τις γραμμές τους, κλείνοντας τους χώρους στους Πειραιώτες, οι οποίοι είχαν μία πολύ καλή στιγμή στο 45+3′, όταν ο Ραντζέλοβιτς έκανε το γέμισμα, ο Ελ Αραμπί κοντρόλαρε και έκανε το σουτ, προτού βάλει εγκαίρως το πόδι του ο Ατιένθα για να διώξει σε κόρνερ. Εν συνεχεία, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα του ημίχρονου δίχως σκορ στο ματς.

Στο δεύτερο μέρος, το σύνολο του Κάρλος Κορμπεράν συνέχισε να υπερτερεί πλήρως στην κατοχή της μπάλας, αλλά ο Αστέρας Τρίπολης παρέμεινε απροσπέλαστος στα δικό του μισό.

 Ο Ολυμπιακός καραδοκούσε συνεχώς στην περιοχή των γηπεδούχων και στο 58′ κατέγραψαν ακόμη μία καλή στιγμή, μετά απ’ αυτή του Ελ Αραμπί στο πρώτο μέρος.

 Ο Χουάνγκ βρήκε χώρο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παπαδόπουλου, και σούταρε, κερδίζοντας το κόρνερ. 

Όσο κυλούσε ο χρόνος, η πίεση αυξανόταν στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού και στο 84′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Ελ Αραμπί μέσα στην περιοχή του Παπαδόπουλου. 

Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα, οι Πειραιώτες πάλεψαν για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το ματς έμεινε δίχως σκορ και οι δύο ομάδες αποκόμισαν από ένα βαθμό.

Κίτρινες: 44′ Γκαρντάφσκι, 46′ Καστάνιο, 57′ Τιλίκα, 75′ Μπαράλες / 68′ Βαλμπουενά

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς):
Παπαδόπουλος, Άλβαρες, Καρμόνα (46′ Μπενίτο), Ατιένθα, Κάστανο, Μουνάφο (11′ Ρ. Γκαρσία), Στάνκο, Γκαρντάβσκι (71′ Ριέρα), Μπερτόλιο (61′ Ζουκάνοβιτς), Τιλίκα (60′ Μπαρτόλο), Μπαράλες

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν):
Βατσλίκ, Σισέ, Μπα, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (81′ Κούντε), Ινμπόμ Χουάνγκ, Ραντζέλοβιτς (69′ Ροντρίγκες), Ζινγκερνάγκελ (60′ Βαλμπουενά), Μασούρας (70′ Ουί-Τζο), Ελ Αραμπί



Αναλυτικά η ''ταυτότητα'' της 2ης αγωνιστικής :

Ιωνικός Ν. - Λεβαδειακός 0-0

Γιάννενα - Λαμία 1-1 (13΄Εραμούσπε - 68' Νούνιεθ)

ΑΕΚ - Βόλος 0-1 (19΄Ντέλετιτς)

Παναιτωλικός - Αρης 3-1
(15΄Σενγκέλια , 63΄Καρέλης , 78΄Τανγκό - 20΄Πάλμα)

ΟΦΗ - Παναθηναικός 0-2 (16΄Παλάσιος , 33΄Σποράρ)

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 2-1 (12΄Κούρτιτς , 96΄Νάρεϊ - 92΄Τζοβάρας)

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-0 

Η βαθμολογία (μετά απο δύο αγωνιστικές)

Remaining Time 0:00
 




Η επόμενη αγωνιστική (3η)


Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

17:45: Λαμία - Αστέρας Τρίπολης
19.00: Ολυμπιακός – Ιωνικός
20:30: Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός


Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

18:30: Ατρόμητος - Παναιτωλικός

19:00: Βόλος - ΟΦΗ

21:30: ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

21:30: Άρης - ΠΑΟΚ

Superleague 2 : LIVE SCORES η 6η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 20/4 , 16:00)

  Με    την 6η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 20/4  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο&#...