ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Δόξα Σιταγρών : επιστροφή στην ενεργό δράση...άρωμα γυναίκας στο νέο Δ.Σ.!

 Ακόμα μια χαρμόσυνη είδηση ....μετά την επιστροφή του Αετού Βαθυτόπου στην ενεργό δράση....είναι η επιστροφή της ιστορικής Δόξας Σιταγρών .....στο χόρτο , μετά την αγωνιστική ''απραξία'' των τελευταίων χρόνων!

 


Βέβαια όταν  μιλάμε για την Δόξα Σιταγρών .....αναφερόμαστε σε μια ομάδα με τρία πρωταθλήματα Δράμας (1965 , 1973 , 1974) ...με συμμετοχές στην Γ΄Εθνική την ίδια δεκαετία ενώ στο ''τσαφ'' έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην τότε Β΄Εθνική!

Αυτή η ομάδα που έβγαλε ουκ ολίγα ''ιερά τέρατα'' με σημαντικότερους τον θρυλικό Λάμπη Κουϊρουκίδη που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και την Εθνική Ελλάδος , τον Γιάννη Τσεβρετζή και τόσους άλλους!!!

 

Στο νέο Δ.Σ. που συγκροτήθηκε σε σώμα ....το γυναικείο στοιχείο είναι έντονο και υπερισχύει...αφού στο 11μελές σχήμα υπάρχουν έξι (6) γυναίκες!!!!!


 

Η ''Ο'' επικοινώνησε με την νεοεκλεγείσα πρόεδρο Ελισάβετ Συμεωνίδου η οποία ανέφερε :

''Η Δοξα Σιταγρων ανοίγει την αγκαλιά της σε ποδοσφαιριστές που αγαπούν το ποδόσφαιρο και έχουν την διάθεση να βοηθήσουν την ομάδα στο νέο της ξεκίνημα .

Οι νέοι είναι αυτοί που θα έχουν τον πρώτο λόγο και φυσικά την συμπαράσταση των παλαιότερων.

Τις επόμενες ημέρες θα ανανακοινωθεί ο νέος προπονητής καθώς και οι πρώτες κινήσεις της ομάδος.

Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε όλες τις ομάδες!

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...