ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Γ Εθνική: Δικαιώθηκαν στο Διαιτητικό Πανδραμαϊκός , Ορφέας Ξάνθης και Αλεξανδρούπολη!

 Εξελίξεις είχαμε στο θέμα της εκδίκασης της έφεσης του Πανδραμαϊκού , με την δραμινή ομάδα να δικαιώνεται απο το  Διαιτητικό Δικαστήριο  στην προσφυγή του κατά του Αγροτικού Αστέρα!



Η ομάδα της Δράμας ζητούσε να ακυρωθεί η επικύρωση της βαθμολογίας στη Γ' Εθνική για τη σεζόν 2021-2022, επειδή συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ομάδες που δεν είχαν ενταχθεί εγκαίρως στο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ, που ήταν προαπαιτούμενο.

 

Ο Αγροτικός Αστέρας εντάχθηκε στο Μητρώο με κάποια καθυστέρηση, όμως το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν το έβαλε υπόψη

Η ανακοίνωση του δραμινού συλλόγου έχει ως εξής :

«Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. ανακοινώνει πως το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. έκανε δεκτή την προσφυγή του συλλόγου μας».

Η απόφαση αυτή ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, καθώς αρκετές ομάδες της κατηγορίας δεν είχαν ενταχθεί στο αθλητικό μητρώο, ή τουλάχιστον όχι έγκαιρα.


 

Πλέον κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά που θα αγωνίζεται ο Πανδραμαϊκός...που ο Αγροτικός Αστέρας.....η Κοζάνη και η Λευκίμμη που δικαιώθηκαν στο CAS έναντι στον Μακεδονικό!

Εκτός του Πανδραμαϊκού όμως δικαιώθηκαν και η Αλεξανδρούπολη με τον Ορφέα Ξάνθης ....που υποβιβάστηκαν στα τοπικά πρωταθλήματα ....αλλά πλέον όλα αλλάζουν!


 

Όπως και στην περίπτωση του Εθνικού Σοχού...που αποχώρησε για λίγες ημέρες...αλλά πλέον ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστεί κανονικά στην Γ΄Εθνική.....η ''Ο'' ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΗ στις αρχές της δεν θα μπει σε παιχνίδια σεναριολογίας και θα ασχοληθεί μόνο με ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!

Δόξα Δράμας : ώρα Καλλινικίδη για το restart της ιστορικής ομάδας ;

  Με e-mail  που στάλθηκε τις προηγούμενες ημέρες  στα γραφεία του ΓΣ Δόξα Δράμας, η πλευρά του Άγγελου Καλλινικίδη επισημοποίησε το ενδιαφέ...