ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Ηρακλής Αδριανής : τρεις ανανεώσεις και μια μεταγραφική προσθήκη!

 Με τρεις ανανεώσεις και μια μεταγραφική προσθήκη  συνέχισε τον αγωνιστικό του σχεδιασμό ο Ηρακλής Αδριανής εν'όψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣ Δράμας !



Αναλυτικά οι  ανακοινώσεις του ''Γηραιού'' :

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε άλλη μια ανανέωση.
Ακόμα ένα δικό μας παιδί ο Θοδωρης Θεοδωρος Καγιογλου που ανδρώθηκε από τις ακαδημίες του Ηρακλής Αδριανής και περισυ εκανε τα πρώτα του βήματα με την Μεγάλη ομάδα ανανέωσε και δηλώνει έτοιμος να δουλέψει σκληρά και να γινει κι αυτός αναντικατάστατο μελος της μεγάλης ομάδας !
Θοδωρή σε ευχαριστούμε και σε ευχόμαστε μια γεμάτη Ποδοσφαιρική Σεζόν χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο !
ΜΟΝΟ ΗΡΑ!

 

Με δυο ανανεώσεις και μια μεταγραφή συνεχίζεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομαδος μας !

Ανανεώσεις:

1. Λιοντας Γρηγορης

2. Καλογριάς Φανης

 

 

Μεταγραφή:

1. Νότας Κλεάνθης

 

Στις ανανεώσεις ευχόμαστε να συνεχίσουν να δινουν τα πάντα σε κάθε αγώνα οπως και περισυ και μια γεμάτη σεζόν χωρις τραυματισμούς.

Στην νέα μας μεταγραφή ευχόμαστε να προσαρμοστεί γρήγορα με την υπόλοιπη ομάδα και να βοηθήσει στο έπακρο στην επίτευξη των στόχων του και των στόχων μας.

 

ΕΠΣ Δράμας : οι διαιτητές των αγώνων μπαράζ! (Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Απριλίου)

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική περίοδος 2023-24 για την ΕΠΣ Δράμας αυτό το σαββατοκύριακο (20-21/4) με τους αγώνες μπαράζ και η Επιτροπή Διαιτησ...