ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Μακεδονικός Αλιστράτης : έντυσε στα πράσινα Γιάννη Ντόβα και Τάσο Παναγιώτου!

 Μετά τις ανανεώσεις του έμψυχου δυναμικού στον Μακεδονικό Αλιστράτης ήρθε και η ώρα των μεταγραφικών προσθηκών και όπως είχαν προαναγγείλει οι διοικούντες , οι ''πράσινοι'' ανακοίνωσαν δύο σημαντικές μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδος εν'όψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !



Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''πρασίνων'' :

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση δύο ακόμα παικτών.

Ο λόγος για τον Γιάννη Ντόβα ο οποίος πέρσυ αγωνιζόταν στην ομάδα των Αμπελακίων και τον Τάσο Παναγιώτου που αγωνιζόταν στον Άρη Καλαμώνα.

Ο Γιάννης την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά βγήκε πρώτος σκόρερ στην κατηγορία του Β' τοπικού με 32 τέρματα. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Γ εθνική κατηγορία με το Καλαμπάκι όπου και πέτυχε το πρώτο,ιστορικό, τέρμα της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Τάσος,που παίζει στις θέσεις της επίθεσης,έχει αγωνιστεί σε ομάδες που πρωταγωνιστούν όπως ο Πανδραμαικός και ο Βώλακας με μεγάλη επιτυχία.

Κύριοι δεν τελειώσαμε ακόμα αναμένεται καυτή συνέχεια και σε όσους βιάστηκαν να μας ρίξουν πριν ξεκινήσει η προετοιμασία έχουμε να πούμε το εξής...μην φάτε έχουμε γλαρόσουπα.




 


 


H ''O'' εύχεται αγαστή συνεργασία σε όλες τις πλευρές!

Χριστός Ανέστη ! Υγεία και ευλογία σε όλο τον κόσμο...

  Χριστός Ανέστη! Η ΟRAGIASPOR-DRAMAS εύχεται σε όλο τον κόσμο υγεία , δυναμη και αγάπη !