ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Συνεχίζει στην Superleague ο Δραμινός Νίκος Ιωαννίδης που μετακόμισε απο την Ριζούπολη στην Κοκκινιά!

Θα συνεχίζει ....να ''τρυπάει'' τα αντίπαλα δίχτυα των ομάδων της Σούπερ Λίγκ , ο Δραμινός Νίκος Ιωαννίδης ο οποίος πλέον ανήκει στον Ιωνικό Νίκαιας !



Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''κυανολεύκων'' :

H ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Νίκο Ιωαννίδη για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο Ιωαννίδης είναι 28 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανδραμαϊκό και βρέθηκε στη συνέχεια στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, υπογράφοντας το 2012 επαγγελματικό συμβόλαιο.

Έκανε το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα στις 18 Απρίλιου του 2013, παίζοντας στον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

Το 2013 πήγε δανεικός στην Χάνσα Ροστόκ (30 συμμετοχές, 6 γκολ, 1 ασίστ) και την αμέσως επόμενη χρονιά στην Τσβόλε (14 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ).

Η νέα σεζόν τον βρήκε να αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ (23/1/1) και τον Ιανουάριο του 2016 πήγε στον Αστέρα Τρίπολης με ελεύθερη μεταγραφή.

Παρέμεινε ενάμιση χρόνο στην ομάδα της Αρκαδίας και ακολούθησαν η ουγγρική Ντιόσγκιορ, η πορτογαλική Μαρίτιμο, η Δόξα Δράμας και ο Απόλλων Σμύρνης.

Την περασμένη σεζόν ήταν ο πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα, μετρώντας 31 ματς με 5 γκολ και 1 ασίστ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Νίκος Ιωαννίδης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ιωνικός:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που υπέγραψα σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο όπως ο Ιωνικός, που έχει μεγάλη ιστορία και πολλούς οπαδούς.

Μετά από μια εξαιρετική σεζόν που έκανε η ομάδα στο πρωτάθλημα, είναι τιμή μου που έρχομαι εδώ. Έρχομαι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ και εγώ με τη σειρά μου να βελτιωθώ μέσα από την ομάδα».

Η οικογένεια του Ιωνικού καλωσορίζει τον Νίκο Ιωαννίδη και του εύχεται να έχει καλή τύχη και υγεία στη νέα σεζόν.




ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικ...