ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Δόξα Δράμας : εστάλη αίτηση συμμετοχής της δεύτερης ομάδας στο πρωτάθλημα Νέων της SL2!

 


Στην Δόξα Δράμας πέρα απο τον αγωνιστικό σχεδιασμό που ''τρέχει'' για την ανδρική ομάδα που θα συμμετάσχει στην Γ΄Εθνική κατηγορία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ...υπάρχει σε εξέλιξη  (όπως προκύπτει  απο το ρεπορτάζ του καλού φίλου Δημήτρη Τσιάρα) μια πολύ αξιόλογη σκέψη της διοίκησης  που μπήκε για εφαρμογή από την αρχή της παρουσίας της στα ηνία του συλλόγου και αυτή δεν είναι άλλη...

απο την  συμμετοχή της ομάδας των νέων του Γ.Σ. Δόξα στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα 2 !

Ήδη το σχετικό αίτημα εστάλη στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της δεύτερης εθνικής κατηγορίας το πρωί της Δευτέρας.

Στόχος της κίνησης αυτής είναι η αξιοποίηση των "μικρών" του συλλόγου σε ένα δυνατό πρωτάθλημα όπου πέρα από τις αγωνιστικές παρουσίες και την αποκόμιση εμπειριών θα είναι σε θέση να δείξουν τις δυνατότητες τους σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό ενδιαφερομένων.

Όπως όλα δείχνουν το θέμα αντιμετωπίζεται πολύ θετικά από τους αρμόδιους παράγοντες και εφόσον γίνει δεκτό το αίτημα θα είναι για τη Δόξα μια πολύ καλή ευκαιρία να αξιολογήσει και να αξιοποιήσει καλύτερα το υλικό των αναπτυξιακών τμημάτων της όπου φυσικά θα ενταχθούν και παίκτες από άλλες ομάδες της Δράμας όπως και άλλων ενώσεων. 

 

Μακεδονικός Αλιστράτης : με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο τουρνουά ακαδημιών των ''πρασίνων''!

 Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το προηγούμενο σαββατοκύριακο (20/4) το 1ο τουρνουά ακαδημιών που διοργάνωσε ο Μακεδονικός Αλιστράτης με την συ...