ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Ηρακλής Αδριανής : συνεχίζει με τον Γιάννη Γρηγοριάδη στο τιμόνι...σεφτέ στις μεταγραφές με τον Γιώργο Κουρογλου!

 Mε τον Γιάννη Γρηγοριάδη θα πορευθεί και στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας ο Ηρακλής Αδριανής ο οποίος φέτος πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο στην Α΄ΕΠΣ Δράμας υστερώντας στην ισοβαθμία με τον Αρη Μικροχωρίου!



Έτσι δεν θα μπορούσε παρα να συμφωνήσει μέσα σε λίγα λεπτά με τον Γιάννη Γρηγοριάδη ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και την πρώτη μεταγραφική προσθήκη !

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γηραιού :

Όπως ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα να αναλάβουμε την ομάδα πάνω σε ένα τραπέζι, έτσι συνεχίζουμε τις ανανεώσεις και τις νέες προσθήκες !

Ανανέωση συνεργασίας με τον Προπονητή μας Γιάννη Γρηγοριάδη και δημιουργό της φετινής εικόνας της ομαδος μας και επιστροφή στα γήπεδα για ενα δικό μας παιδί, τον Γιώργο Κουρογλου έπειτα από αρκετά χρόνια !
Στον Προπονητή μας ευχόμαστε να διατηρήσει το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη που έχει δειξει σε αυτό το πρότζεκτ και να οδηγήσει την ομάδα μας πάλι μέχρι το τέλος παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και να κοιτάει κάθε αντίπαλο στα μάτια !

Στην νέα μας προσθήκη ευχόμαστε να μπορέσει να βοηθήσει στο έπακρο την ομάδα μας και να την δώσει ώθηση για περισσότερα !
ΜΟΝΟ ΗΡΑ !!!!

 

Η ''Ο'' εύχεται και στις δύο πλευρές αγαστή συνεργασία!

Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...