Με τον έμπειρο προπονητή Θωμά Ματρακούκα θα πορευθεί στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας ο Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου ο οποίος ''έσωσε'' την φετινή χρονιά στα μπαράζ παραμονής με αντίπαλο τον Αρη Μικροχωρίου , αν και είχε ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο στην διάρκεια του πρωταθλήματος !
Ο Θωμάς Ματρακούκας επιστρέφει έτσι στις ''εγχώριες'' διοργανώσεις αφού τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στο πρωτάθλημα της Καβάλας ενώ ανέλαβε την Α.Ε. Αμπελοκήπων στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής πέρυσι και λίγο έλειψε να παραμείνει η δραμινή ομάδα ενώ με τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου έχει κατακτήσει το κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας το 2014!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :
Είναι η τρίτη φορά που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία με τις δυο προηγούμενες να είναι απόλυτα επιτυχημένες.

Έχοντας στο τιμόνι τον Θωμά, ήδη ξεκίνησε ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς, έχοντας ως κύριο στόχο μια αξιόλογη πορεία, πάντα με γνώμονα την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών, όπως έγινε και στο παρελθόν. Θωμά Ματρακούκα σου ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή αρχή με πολλές ανάλογες επιτυχίες.
Η ''Ο'' εύχεται και στις δύο πλευρές
αγαστή συνεργασία!