ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Στο 3ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ ο Δραμινός προπονητής Ντίνος Τεγξίζογλου!

 Πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο  το 3ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ 2021-22 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΑΕΚ στα Σπάτα.Στο σεμινάριο έδωσε το παρών και ο υπεύθυνος  της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Α.Ε. Αμπελοκήπων κ. Ντίνος Τεγξίζογλου μαζί με τους προπονητές απο 21 συνεργαζόμενους συλλόγους του δικτύου.

Το πρόγραμμα άρχισε με εκπαιδευτική προπονητική μονάδα της ομάδας Κ12 με υπεύθυνο τον προπονητή της ομάδας κ. Στέλιο Ορφανίδη και ακολούθησε εισήγηση με τίτλο «Το ποδόσφαιρο ως μέσο ενδυνάμωσης, ένταξης και κοινωνικής συνοχής» από τους εκπροσώπους της ΑΜΚΕ Athens Comics Library, η οποία συνεργάζεται με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΠΑΕ στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Welcome Through Football.
Η μέρα έκλεισε με επίσκεψη των εκπροσώπων των 21 συνεργαζομένων συλλόγων στην OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ξεναγήθηκαν από τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης Δικτύου Ηλία Κυριακίδη και τον υπεύθυνο διοίκησης Λεωνίδα Χατζημιχάλη.

Δόξα Πετρούσας 2023-24 : ξεκίνησε θετικά...την ''φρέναραν'' οι ισοπαλίες...τελείωσε με αισιοδοξία!

    Συνέχεια  στην αναλυτική παρουσίαση των πεπραγμένων για τους 14 ''μονομάχους'' του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας που ολ...