ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Κυπελλούχος ΕΠΣ Δράμας 2021-22 η Α.Ε. Καλαμπακίου...1-0 την Δόξα Βώλακα!



 Η Α.Ε. Καλαμπακίου είναι πρώτη κυπελλούχος της ΕΠΣ Δράμας...στην μετά-covid εποχή , νικώντας το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Δόξας Δράμας με σκορ 1-0 την Δόξα Βώλακα !

 

 

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' έφθασαν τα τέσσερα τρόπαια στον θεσμό και φιλοδοξούν στα 30 χρόνια απο την ανεπανάληπτη πορεία τότε (1992-93) στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ερασιτεχνών (είχαν χάσει απο την Κοζάνη στην διαδικασία των πέναλτι στο γήπεδο Χαριλάου) να διαγράψουν ανάλογη πορεία..

 

 

Απο την άλλη πλευρά οι ''Μαυραετοί'' του Φαλακρού δεν μπόρεσαν ούτε στην 3η προσπάθεια να πάνε το τρόπαιο στον Βώλακα γνωρίζοντας την μοναδική ήττα στον θεσμό...αφού μέχρι σήμερα μετρούσαν 8/8!

 

 

 

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , ο τελικός δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας με τις ομάδες να εμφανίζονται σαφώς επηρεασμένες απο την πολυήμερη αποχή αφού σχεδόν μεσολάβησε σχεδόν 1,5 μήνας απο την τελευταία φορά που αγωνίστηκαν στα play-off (Μεγ.Τετάρτη) !

 

 

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς την μεγάλη ευκαιρία με το Καλαμπάκι να μπαίνει καλύτερα και τον Βώλακα να ισορροπεί ενώ στην επανάληψη οι ''κιτρινόμαυροι'' βρήκαν το γκολ της νίκης απο σέντρα σουτ του Αγγελόπουλου ....με τον Βώλακα να έχει δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Τσιμισκίδη!!!!

 

 

''Λεπτό προς λεπτό'' 

 

 

3΄φάουλ απο τον Μαυροβασίλη θα απομακρύνουν οι αμυντικοί..

 

 

4΄σέντρα απο τον Δημητρίου ο Πέτρο θα επιχειρήσει το σουτ αλλά η μπάλα θα φύγει αουτ..

 

 

5΄ο Σεβδίλης θα βρει τον Σίγγο που θα σουτάρει αλλά θα διώξουν οι αμυντικοί σε κόρνερ...

 

 

13΄ο Παναγιώτογλου γεμίζει για τον Αγγελόπουλο που θα υποδεχθεί χλιαρά την μπάλα με αποτέλεσμα να επέμβουν οι αμυντικοί και να απομακρύνουν...

 

 

15΄ο Σταμπουλής Α. θα σουτάρει ...παρεμβολή αμυντικού , η μπάλα λίγο πάνω απο τα δοκάρια...

 

 

21΄σέντρα του Πέτρο λίγο πριν πιάσει την κεφαλιά ο Αγγελόπουλος..επεμβαίνει ο Παγκάκης..

 

 

28΄ο Μουζενίτοβ βγάζει τον Χαλκίδη κάθετα..βγαίνει και μαζεύει ο Τάφα...

 

 

32΄κόρνερ απο τον Μαυροβασίλη ...κεφαλιά ο Κλόγκιρι η μπάλα θα βγει αουτ ...

 

 

36΄ωραία ατομική ενέργεια απο αριστερά ο Σίγγος θα περάσει δύο παίκτες , το σουτ που θα επιχειρήσει θα περάσει λίγο αουτ....

 

 

50΄μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ ...ο Μαυροβασίλης εκτελεί φάουλ στο ημικύκλιο ...η μπάλα περνάει ανάμεσα απο σώματα ....ο Παγκάκης διώχνει ενστικτωδώς!

 

 

52΄σέντρα του Μαυροβασίλη ....κεφαλιά ο Λεονταρίδης η μπάλα έφυγε αουτ...

 

 

56΄ο Σεβδίλης βρίσκει τον Σίγγο ....που μπαίνει στην μικρή περιοχή , το σουτ που θα επιχειρήσει θα φύγει λίγο αουτ...

 

 

58΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ ! ο Θέμης Αγγελόπουλος επιχειρεί απο θέση έξω δεξιά σέντρα-σουτ , η οποία καταλήγει στο βάθος της εστίας του Βώλακα !!!!!

 

 

65΄ο Καπτέλι βρίσκει τον Δημητρίου που θα σουτάρει ...η μπάλα αρκετά αουτ...

 

 

75' παράλληλη σέντρα του Αγγελόπουλου δεν προλαβαίνει ο Καπτέλι στην πορεία της μπάλας να πιασει την κεφαλιά...

 

 

82΄σέντρα Μουζενίτοβ στον Μαλίκη που δεν βρήκε καλα την μπάλα προ του τέρματος...

 

 

92΄ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΩΛΑΚΑ!!!!! ο Μουζενίτοβ σέντραρε ...ο Σίγγος ''έσπασε'' την μπάλα στον Τσιμισκίδη που επιχείρησε ανάποδο ψαλιδάκι και η μπάλα βρήκε το δοκάρι!!!!!

 

 

 

 

Α.Ε. Καλαμπακίου (Λάζαρος Μουρατίδης) :

Τάφα , Διαμάντι (61΄Σαλωνίδης) , Πέτρο , Κλόγκιρι , Δεμενελούδης , Παναγιώτογλου (69΄Ελευθεριάδης)  , Λεονταρίδης , Μαυροβασίλης , Αγγελόπουλος (80΄Κυριαζάκης)  , Καπτέλι (80΄Τζιβανάκης) , Δημητρίου.

 

 

 

Δόξα Βώλακα (Χρήστος Αθανασιάδης) :

Παγκάκης , Μαρκόπουλος , Σεβδίλης (90΄Η. Σταμπουλής)  , Μποσκοψίου , Καρπιτσάρης , Βασιλειάδης , Χαλκίδης (ημ. Δράμπαλης)  , Σταμπουλής Α. (60΄Τσιμισκίδης)  , Τσαμπάζης (73΄Μαλίκης) , Μουζενίτοβ , Σίγγος Ι. 


https://fb.watch/ds9ZOwrnSV/

 

Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...