ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Δόξα Δράμας : ώρα Καλλινικίδη για το restart της ιστορικής ομάδας ;

 Με e-mail  που στάλθηκε τις προηγούμενες ημέρες  στα γραφεία του ΓΣ Δόξα Δράμας, η πλευρά του Άγγελου Καλλινικίδη επισημοποίησε το ενδιαφέρον της να αναλάβει τα διοικητικά ηνία των «μαυραετών».

Με τον τρόπο αυτό παίρνει σάρκα και οστά η κίνηση του δραμινού επιχειρηματία που παύει να αποτελεί μια έντονη φημολογία και πλέον αντιμετωπίζεται σαν υποψήφια διάδοχη κατάσταση.

Ήδη από το απόγευμα της Μ. Τετάρτης ο Άγγελος Καλλινικίδης βρίσκεται  στην Κρήτη για τις πασχαλινές διακοπές του.


 Ωστόσο τα θέματα ροής διαχειρίζονται οι πολύ στενοί συνεργάτες του που επίσης εδρεύουν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.


Η λεπτομερής ενημέρωση για τα οικονομικά και όλα τα άλλα θέματα ροής βρίσκεται στο στόχαστρο των συνεργατών που ζήτησαν ενημερωτική συνάντηση με τα τη νυν διοίκηση η οποία αναμένεται για την επόμενη Παρασκευή (10/5),πέντε μέρες πριν τη γενική συνέλευση.


Σε ότι αφορά τα πρόσωπα που θα επανδρώσουν το διοικητικό σχήμα με το οποίο ο Άγγελος Καλλινικίδης θα ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης στη γενική συνέλευση, είναι όλα της εμπιστοσύνης του. 


Είναι χαρακτηριστικό ότι για τη θέση του προέδρου φέρεται να παρουσιαστεί ο Λευτέρης Καλλινικίδης, ο οποίος όμως δεν είναι ο γνωστός στην κοινωνία της Δράμας αδερφός του αλλά ο νεαρός συνονόματος ανιψιός του –γιός του άλλου αδερφού – που εργάζεται στις επιχειρήσεις Καλλινικίδη στη Θεσσαλονίκη και χαίρει της εμπιστοσύνης του.


Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Άγγελος Καλλινικίδης έδωσε ραδιοφωνική συνέντευξη στους «Ψίθυρους» της Δράμας και το Σάκη Πετρόπουλο όπου απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις είπε:


-Για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τη Δόξα Δράμας;
«Πριν από πολλά χρόνια πάλι είχαμε ασχοληθεί ως οικογένεια. 

Σήμερα, βλέποντας την κατάσταση της Δράμας και που βρίσκεται σε αυτή τη φάση, είχαμε ένα κάλεσμα από τη Λέσχη Φίλων Θεσσαλονίκης, τους φιλάθλους της Δόξας και έτσι αποφασίσαμε να είμαστε παρόντες».


-Για τις προθέσεις του:
« Μόνο καθαρές προθέσεις. 

Ήδη έχω βάλει άτομα μου να έρθουν σε επικοινωνία με τη σημερινή διοίκηση για να δούμε σε ποια οικονομική βρίσκεται σήμερα η Δόξα και τις υποχρεώσεις της, εν ολίγοις».


-Για το αν έχει ενημερώσει τη Διοίκηση της Δόξας για την εμπλοκή του:
« Ναι, έχουμε ενημερώσει με επιστολή και μίλησα και τηλεφωνικώς και με τον νυν πρόεδρο τον κ. Περσίδη».



-Για το μήνυμα του προς τους φίλους της Δόξας:
«Θα σας απαντήσω σε λίγο σε αυτό που με ρωτάτε. 

Ξέρετε πολύ καλά ότι ταξιδεύω σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

 Οπου και αν πάω, αλλά θα αναφερθώ τώρα για την Ελλάδα, όπου και αν πηγαίνω, στην Αθήνα, στην Καλαμάτα, στην Πελοπόννησο. 

Σε λίγο πηγαίνω στην Κρήτη. 

Όταν τους λέω ότι είμαι από τη Δράμα, το πρώτο που όλοι μου λένε είναι για την Ονειρούπολη και το δεύτερο, αμέσως μετά που ρωτάνε είναι για τα περασμένα μεγάλα μεγαλεία της Δόξας Δράμας. Μπορούμε να τα ξαναζήσουμε:

 Αυτό επιθυμούμε. Μιλάνε όλοι για την Ονειρούπολη  και για τη Δόξα Δράμας. Ποια ήταν η Δόξα Δράμας, το γνωρίζουμε όλοι και ξέρετε πολύ καλά επίσης και το εξής ,ότι ποια άλλη φορά επιχειρηματίας εκτός Δράμας, όπως ήταν ο συγχωρεμένος ο Ορφανίδης, ή ο Μπάμπης ο Νικολαΐδης, πρόσφεραν τα μέγιστα από την αγάπη τους προς τη Δόξα:

 Το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι ο δραμινός φίλαθλος, ξέρω ότι  είναι πολύ στενοχωρημένος. 

Πρέπει, όμως, να έρθει νέος κόσμος και να αγκαλιάσει τη Δόξα και όλοι μαζί να την πάμε εκεί όπου της αξίζει, Αλλά αυτό για να το καταφέρουμε, ξέρετε πολύ καλά πως θέλει δουλειά. 

Τα τελευταία 30 χρόνια έχουμε να ακούσουμε για κάποιους ποδοσφαιριστές, αν ξεκινήσουμε δηλαδή από το ΄60 με τους Λουκανιδέους και φύγουμε μετά και πάμε στον Δαύκο, στους Γεωργιάδηδες, στον Χαραλαμπίδη. 

Από εκεί και πέρα, τι γίνεται; 

Το χάος. Δεν υπάρχει τίποτε. 

Από πού βγαίνει αυτό το φυτώριο που λέγαμε κάποτε; 

Από τις Ακαδημίες. Στόχος μας είναι οι Ακαδημίες και να γίνει και εκεί μια αναδιοργάνωση των Ακαδημιών και από εκεί να μπορέσουμε να βγάλουμε αυτά που μας χρειάζονται».


-Για το συμβούλιο:
«Για το συμβούλιο εννοείται ότι πρέπει να έχουμε άτομα δικά μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουμε και άτομα που είναι χρήσιμα για το Δ.Σ. Δεν είναι ότι εγώ θα έχω π.χ μια δική μου ομάδα.

 Θα ακούσω τις επόμενες μέρες ποιοι είναι φίλοι, ποιοι αγαπάν τη Δράμα, ποιοι θέλουν να έρθουν να μας πλησιάσουν, ποιοι είναι αυτοί που μπορεί να μας είναι χρήσιμοι. Οποιοσδήποτε είναι αυτός και σε οποιαδήποτε θέση είναι χρήσιμος, εμείς θα τον έχουμε από κοντά».


-Για τη Γενική Συνέλευση της Δόξας Δράμας στις 15/5:
« Θα είμαι ανοιχτός σε οτιδήποτε και οποιοδήποτε άτομο, αρκεί να είναι χρήσιμος και όχι να σκέφτεται πονηρά. Πιστεύω ότι θα είμαι εκεί και πιστεύω ότι πρέπει να τρέξουμε άμεσα για να οργανώσουμε την ομάδα».


Επιμέλεια : Δημήτρης Τσιάρας (sportdrama.gr)


photo : Θεόφιλος Ψυχογιός

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 5ης αγωνιστικής! (Κυριακή 19/5 , 17:00)

  Με την 5η αγωνιστική συνεχίζεται  το απόγευμα της Κυριακής 19/5  το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την  Γ΄Εθνικη Κατηγορία μεταξύ των πρωτα...