ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

B΄ΕΠΣ Δράμας (2ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 21ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 21η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 26 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 601 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Δόξα Σιταγρών 

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...η Δόξα Αντ. Καστρινός πέρασε και απο το Λεκανοπέδιο (1-2 επί του Νευροκοπίου) σημείωσε την 20η νίκη σε 21 ματς ..ωστόσο η χαρά μετριάστηκε με τον τραυματισμό του Μερτζανάκη ο οποίος διακομίστηκε στο Γ.Ν. Δράμας και στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!

Ο Μακεδονικός Αλιστράτης χάρη σε τέρματα των Ιωαννίδη (2) και Μπάτζιου (2) επικράτησε με σκορ 4-1 της Κάτω Βροντού και πλέον ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει στα μπαράζ το Δοξάτο ή την Αδριανή!

Την νίκη της ημέρας πέτυχαν οι Σιταγροί που πέρασαν απο την Γραμμένη ...με ''τετάρτη'' 1-4 ενώ ευρεία νίκη και για την Καλή Βρύση που επικράτησε με σκορ 6-1 επί του Βαθυτόπου!

Τέλος ο Ακρίτας Ν. Κρώμνης επικράτησε με σκορ 3-0 επί των Αμπελακίων και ανέβηκε στην 4η θέση ενώ ο Ηρακλής Μυλοποτάμου έφυγε με το ''διπλό'' απο το πλαστικό της Δόξας απέναντι στα ''πιτσιρίκια'' της Δόξας Δράμας Β΄με σκορ 1-2 !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου , η βαθμολογία και η επόμενη τελευταία αγωνιστική έχουν ως εξής :
















Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής! (Κυριακή 12/5)

 Επιστροφή στην δράση για το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων την ερχόμενη Κυριακή 12/5 και η ΚΕΔ/Ε...