ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Δόξα 2016 - Μέντεκας Καλαμαριάς 3-1 : ''αποχαιρέτησε'' με νίκη το ''σπιτικό'' της!

 Τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση για τη φετινή αγωνιστική χρονιά για την Δόξα 2016 που επικράτησε με σκορ 3-1 επί του Μέντεκα Καλαμαριάς.

Η δραμινή ομάδα προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0 με δύο τέρματα της Πουλιουδη (το πρώτο με πέναλτι μετά από ανατροπή της Μπαμπαλή και το δεύτερο με πλασέ μετά από εκτέλεση κόρνερ της Μπαμπαλή)...

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα 2016 πέτυχε ακόμη ένα γκολ με τη Μπαντή μετά από καταπληκτική συνεργασία των Χιντζιδου , Πουλιουδη και κάθετη μεταβίβαση στη σκόρερ που πέρασε και την τερματοφύλακα πριν πλασάρει σε κενή εστία.

Η ομάδα του Μέντεκα μείωσε άμεσα χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σημειώσει κάποιο άλλο τέρμα.

Σημαντικές ευκαιρίες απο τις Τζιντζόγλου και Μπαμπαλή που δεν κατάφεραν να νικήσουν την αντίπαλη τερματοφύλακα σε τετ α τετ.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στο γεγονός ότι η δραμινή ομάδα χρησιμοποίησε τις νεαρές Χιντζιδου και Μπιλόρογλου( γεν. 2010) και Ασπρούδη (γεν2009) στη βασική ενδεκάδα ενώ ως αλλαγές πέρασαν οι Ντερεμιδου και Ρήγα (γεν 2012) και οι Λύρατζη και Χατζηεμμανουηλ (γεν.2009).


Δόξα 2016 (Τσιμπλιδης Νίκος) :
Ασπρούδη Αργυρή , Μάκρα Ιφιγένεια , Ζήση Παρασκευή , Ηλιάδη Σοφία , Κελεμπέκη Κατερίνα (60' Ντερεμιδου Μαρία) , Πουλιουδη Ελπίδα , Μπαντή Βασιλική (85 Ρήγα Μέλια) , Χιντζιδου Νικολέτα , Τζιντζόγλου Ελένη (80' Λύρατζη Μαρία) , Μπαμπαλή Ελένη , Μπιλόρογλου Στέλλα (85' Χατζηεμμανουηλ Θένια)

Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 5ο) : κόκκινες κάρτες...υπέρ και κατά! Ομαδικά και ατομικά στατιστικά

  Αφιερωμάτων συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και στο πέμπτο (5ο) μέρος θα ασχοληθούμε μ...