ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

A΄ΕΠΣ Δράμας : ομάδα του μήνα (Γενάρη) o ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού !

 Επιστροφή στην ''Ο'' για μια αγαπημένη σας στήλη....''ομάδα και προπονητής του μήνα'' !

Στην σχετική αυτή κατηγορία όπως και τα προηγούμενα χρόνια εξετάζουμε την ''πρόοδο'' της ομάδας ....τον μήνα που ''τρέχει'' μέσα απο τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος !

Για τον μήνα Ιανουάριο λοιπόν ...ο πρωτοπόρος ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού ''κάνει'' ποδαρικό εκτός απο την γενική κορυφή του πρωταθλήματος ...και στην συγκεκριμένη κατηγορία αφού σε τρεις αγωνιστικές που διεξήχθησαν μέσα στον Γενάρη ...πέτυχε 3/3 νίκες με μηδέν μάλιστα παθητικό (9-0) !

Πάμε όμως να δούμε την βαθμολογία του μήνα.....με την ομάδα που είναι πρώτη να ''βγάζει'' και τον αντίστοιχο προπονητή του μήνα όπου για τον Γενάρη είναι ο Γιώργος Πολυχρονίδης!


Ιανουάριος 2024
* Για να μην αδικούμε όμως και τις υπόλοιπες ομάδες που τα πήγαν εξίσου περίφημα και τους προηγούμενους μήνες , πάμε να δούμε ''αναδρομικά'' τις σχετικές βαθμολογίες απο τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο !


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023 
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Έτσι στην σχετική κατηγορία που εξετάζουμε τους πέντε πρώτους μήνες του πρωταθλήματος οι ''πρωτιές'' ανα μήνα έχουν ως εξής (με τον προπονητή της εκάστοτε πρωτοπόρου να είναι και αυτός που κατέχει την πρωτια) : 

Σεπτέμβριος : Δόξα Βώλακα (Μπάμπης Καζεπίδης ) 

Οκτώβριος : Ορφέας Χωριστής (Θωμάς Ματρακούκας) 

Νοέμβριος : ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού (Γιώργος Πολυχρονίδης) 

Δεκέμβριος : Γ.Σ. Προσοτσάνης (Φώτης Χατζηκυριάκου) 

Ιανουάριος : ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού ( Γιώργος Πολυχρονίδης)


Γερμανία - Σκωτία 5-1 : Υπερηχητικά “πάντσερ” στην πρεμιέρα!

  Η Γερμανία ισοπέδωσε με το εμφατικό 5-1 τη Σκωτία στην "Allianz Arena" για την 1η αγωνιστική του Α' Ομίλου του EURO 2024 κι ...