ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ15 Κοριτσιών : ΕΠΣ Θράκης-ΕΠΣ Δράμας 0-4 ....με το ''δεξί'' τα δραμινά κορίτσια στο νέο πρωτάθλημα! (vid)

Iστορικός αγώνας για την γυναικεία ομάδα της ΕΠΣ Δράμας , στην ηλικία των Κ15 , ο οποίος μάλιστα συνοδεύτηκε με νίκη στην Κομοτηνή απέναντι στην τοπική αντίστοιχη ομάδα της Θράκης με σκορ 0-4 !

Ένας νέος θεσμός που κάνει την εμφάνιση του φέτος , με τις αθλήτριες της Δόξας 2016 στην πλειονότητα να απαρτίζουν το συγκεκριμένο τμήμα.

Μια προσπάθεια που ουσιαστικά αποτελεί προσωπική δικαίωση των κ.κ. Κώστα Τερζή και Έφη Μιχαηλίδου , οι οποίοι πριν  δέκα χρόνια ξεκίνησαν να ασχολούνται με την συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία .

Τα τέρματα για την δραμινή ομάδα σημείωσαν οι Μπιλόρογλου (2) και η Χιντζίδου (2) ! 

ΕΠΣ Δράμας : (Έφη Μιχαηλίδου) :
Ασπρούδη Αργυρή (Μπαντή 60') Άντζα, Χαζηεμμανουηλ, Λύρατζη Αλεξάνδρα, Σαμπανιδου ( Τριανταφυλλίδη 60') Μουρατίδου ( Χατζηαθανασιαδου 35') Τσακιρακη, Χιντζιδου ( Κενανιδου 55''), Λύρατζη Μαρία, Μπιλόρογλου, Συλλογιδου ( Ασπρουδη Ιωάννα 60')

Παρακάτω δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (μέσα απο την LEGA TV του καλού φίλου Γιώργου Σκουταρίδη) ....


Δράμα'86 - Ολυμπιακός / ΙΕΚ Ξυνή 20-26 : αποχαιρέτησε τις εγχώριες διοργανώσεις η δραμινή ομάδα μέσα σε γιορτινό κλίμα!

Mε ήττα  αποχαιρέτησε τις εγχώριες διοργανώσεις για την φετινή αγωνιστική περίοδο η Δράμα'86 με σκορ 20-26 απο τον σαφώς ισχυρότερο Ολυμ...