ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Ορφέας Χωριστής : παρελθόν απο την τεχνική ηγεσία ο Ηλίας Παντζαρίδης!

Παρελθόν απο την τεχνική ηγεσία του Ορφέα Χωριστής αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο μέχρι πρότινος προπονητή Ηλίας Παντζαρίδης ...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

 Το Δ.Σ. του συλλόγου ανακοινώνει με λύπη την λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή Ηλία Παντζαριδη.

Ο Ηλίας ήρθε στον Ορφέα σε μια δύσκολη συγκυρία, ανέλαβε και έφερε εις πέρας το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της ομάδας το 2021 παρόλο που και ο ίδιος βρισκόταν για πρώτη φορά στην θέση του πρώτου προπονητή.

Η εργατικότητα, οι γνώσεις του και η μεθοδικότητα του, έφεραν άμεσα καρπούς και κατάφερε αυτά τα 2 χρόνια να φέρει την ομάδα μας σε θέση πρωταγωνιστή με αποκορύφωμα την περσινή πορεία.

Πέρα από την προπονητική του αξία, στα δύο αυτά χρόνια εκτιμήσαμε αφάνταστα τον χαρακτήρα και την ποιότητα που έχει ως άνθρωπος.

Για αυτό και θα παραμείνει για πάντα ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου.

Ηλία μπορεί να ακουστεί τετριμμένο αλλά σου ευχόμαστε ολόψυχα ότι καλύτερο στην ζωή και την καριέρα σου, το αξίζεις πραγματικά.

....εις το επανιδείν.

* Η ''Ο'' ευχαριστεί τον καλό φίλο Ηλία Παντζαρίδη για την συνεργασία που είχαμε όσον αφορά τα θέματα ενημέρωσης της ομάδος.
Άψογος και κύριος!

''Θλίψη'' στο δραμινό μπάσκετ ! ''Έφυγε'' η ''ψυχή'' του ΚΑΟΔ....Αριστείδης Ιωαννίδης !

 Θλίψη προκάλεσε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης η είδηση του αδόκητου χαμού του Αριστείδη Ιωαννίδη σε ηλικία μόλις 60 ετών.... Ο ''Αρ...