ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Άρης Καλαμώνα - Πανδραμαϊκός 2-7 : επιστροφή στις νίκες για τους ''ερυθρόλευκους'' με χατ-τρικ του Γουνατίδη!

 Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελεσματα για τον Πανδραμαϊκό (των χιλίων προβλημάτων) που είχε εύκολο έργο απέναντι στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Άρη Καλαμώνα με το ευρύ σκορ 2-7 , στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας!

Έτσι οι φιλοξενούμενοι έφθασαν τους εννέα (9) βαθμούς και ανέβηκαν στην 7η θέση ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' νεαροί παρέμειναν στους τρεις βαθμούς και την προ-τελευταία θέση πλέον (μετά την νίκη της Καλλιφύτου) !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα....που δεν αντέχει κριτικής , το ματς τελείωσε απο το ...ημίωρο όπου το σκορ είχε διαμορφωθεί ήδη στο 0-5 χάρη σε τερματα των Χατζηκυριάκου (10') , Γουνατίδη (22΄) , Βογιατζή (25΄, 29΄) και Αχαλινόπουλου (31΄) !

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 2-5 με τους Κυριακίδη (53΄) και Κοτζαμάνη (75΄) για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Θεόφιλος Γουνατίδης με δύο ακόμη προσωπικά τέρματα (77΄, 87΄) !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) : 



Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...