ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Α.Ε. Αμπελοκήπων - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού 1-1 : δίκαιη ''μοιρασιά'' ...μεταξύ ''κιτρινόμαυρων'' !

 (Χ)ωρίς νικητή έληξε η ''μονομαχία'' του Κραχτίδη μεταξύ της Α.Ε. Αμπελοκήπων και του ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού (1-1) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι αμφότεροι έφθασαν τους τέσσερις (4) βαθμούς στο πρωτάθλημα μένοντας παράλληλα αήττητοι αλλά χάνοντας την επαφή με την κορυφή...που βρίσκεται δύο βαθμούς μακριά!

Στο αγωνιστικό μέρος τωρα , απο την αρχή η αναμέτρηση ''πήρε φωτιά'' με τις δύο ομάδες να είναι δραστήριες και ήδη στο 6΄το σκορ ήταν 1-1!

Στο 5΄οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ (0-1) απο τα 11 βήματα με τον Παύλο Τσιμισκίδη να πετυχαίνει το τρίτο προσωπικό του τέρμα....

Στην επόμενη όμως φάση οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έφεραν το ματς στα ίσα (1-1) με τον Μίτρε να εξαπολύει έναν κεραυνό έξω απο την περιοχή και η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα (1-1) !

Όσο έντονη ήταν η αρχή...η συνέχεια δεν ήταν , με τον ρυθμό να πέφτει και οι δύο ομάδες να πηγαίνουν ''χέρι-χέρι'' στα αποδυτήρια !

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με την Α.Ε.Α. να απειλεί με Άλλα και Καραγκιοζιδη ενώ οι φιλοξενούμενοι με τον Πούλα προσπάθησαν να ''αποδράσουν'' με το τρίποντο...αλλά ο Μπόσκος βρέθηκε σε ετοιμότητα...

Να σημειωθεί ότι οι Αμπελόκηποι τελείωσαν την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χριστοφορίδη στο 79΄γιατί χτύπησε αντίπαλο.


Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) 


* Ευχαριστούμε θερμά 
την καλή φίλη Ελένη Ευστρατίδου
 για το φωτογραφικό υλικό