ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

SL2 : με playoffs και playouts τη νέα σεζόν!

Νέα ηθη....και έθιμα πλέον στην Σούπερ Λίγκ 2 , όπου στο τελευταίο Δ.Σ. αποφασίστηκε απο την φετινή σεζόν να ισχύσουν play-offs και play-out ..όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και στην Σούπερ Λίγκ !

Το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με play off και play out, καθώς πέρασε σχετική πρόταση από τις ομάδες.

Μένει να ξεκαθαριστεί το φορμάτ και οι θέσεις, κάτι που αναμένεται να γνωστοποιηθεί εντός της ημέρας. 

Στο τραπέζι έπεσαν τρεις προτάσεις και στην ψηφοφορία εγκρίθηκε αυτή του προεδρείου έναντι της ΑΕΛ και των Χανίων με ψήφους 14, 5 και 1 αντίστοιχα.

Τι λέει τώρα η πρόταση για τα play off και τα play out; 

Οι βαθμοί μετά την κανονική διάρκεια θα πάνε δια δυο. 

Από εκεί και πέρα, εγκρίθηκε η νέα μπάλα για τη νέα σεζόν, καθώς τα μέλη της Λίγκας επέλεξαν την πρόταση για την Nike Flight DN 3595-100.

Επιπλέον αναμένονται νεότερα και τους ομίλους της Κ19 που εκτός απροόπτου θα χωριστούν με γεωγραφικά κριτήρια. Σε επόμενο Δ.Σ. θα γνωστοποιηθεί και η προκήρυξη.

Αποφασίστηκε επίσης να σταλεί επιστολή στην ΕΠΟ ως προς την ισότιμη μεταχείριση της κατηγορίας με την Super League 1, σε ό,τι αφορά στην απόδοση ποσοστού από το αναπτυξιακό πρόγραμμα Solidarity της UEFA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της SL2 όπου έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Ψηφίστηκε επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος SL2 αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 η Nike Flight DN 3595-100.

Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος SL2 αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 ενώ συζητήθηκε το πλάνο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος των τμημάτων υποδομών.

Αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή στην ΕΠΟ ως προς την ισότιμη μεταχείριση της κατηγορίας με την Super League, σε ό,τι αφορά στην απόδοση εσόδων από το αναπτυξιακό πρόγραμμα Solidarity της UEFA.

Γερμανία - Σκωτία 5-1 : Υπερηχητικά “πάντσερ” στην πρεμιέρα!

  Η Γερμανία ισοπέδωσε με το εμφατικό 5-1 τη Σκωτία στην "Allianz Arena" για την 1η αγωνιστική του Α' Ομίλου του EURO 2024 κι ...