Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Δόξα Αντ. Καστρινός : πρόσθεσε εμπειρία κάτω απο τα γκολπόστ!

Μια ακόμη μεταγραφική προσθήκη για την Δόξα Αντ. Καστρινός  που πραγματοποίησε την τρίτη της μεταγραφική κίνηση , αποκτώντας τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Πουλά , ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Άρη Φωτολίβους όπου ήταν βασικό στέλεχος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''Μαυραετών'' :

Με μία νέα προσθήκη συνεχίζει η οικογένεια του Καστρινού τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Πουλά. 

Ο Παναγιώτης είναι 29 ετών και αγωνίστηκε στις ομάδες του Άρη Μαυρολεύκης, Αστέρα Κουδουνίων, Άρη Φωτολίβους, Κεραυνό Κρηνίδων και Φιλίππους Δοξάτου.

​ Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και μια γεμάτη με εμπειρίες ποδοσφαιρική χρονιά.

Ραγδαίες εξελίξεις ! η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο αναστολής όλων των διοργανώσεων σε όλα τα σπορ μετά τον βαρύ τραυματισμό του αστυνομικού!

Έκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί του Σαββάτου (9/12) στο μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργού, Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένο...