Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Άρης Μικροχωρίου : επιστροφή σε ''γνώριμα λημέρια'' για τον Κώστα Δαφνάκη !

Μια ακόμη μεταγραφική προσθήκη για τον Άρη Μικροχωρίου που συνεχίζει τον αγωνιστικό σχεδιασμό εν'όψει της παρθενικής ιστορικής συμμετοχής στα ''μεγάλα σαλόνια΄΄ του δραμινού ποδοσφαίρου!

Έτσι είδε ένα ακόμα ''δικό'' του παιδί να επιστρέφει για να βοηθήσει την ομάδα ....τον Κώστα Δαφνάκη ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Α.Ε. Αμπελοκήπων !

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''κιτρινόμαυρων'' :

Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση- επιστροφή ενός δικού μας παιδιού, του Κωνσταντίνου Δαφνάκη.

Καλώς ήρθες στην οικογένεια σου Κωνσταντίνε, σε περιμέναμε.

Καλή σεζόν να έχουμε χωρίς τραυματισμούς.


Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του στην ''Ο'' τόνισε τα εξής :

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της ΑΕΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ για αυτήν την υπέροχη συνεργασία που είχαμε αυτόν τον ένα χρόνο.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και όλους τους συμπαίκτες μου έναν προς έναν για την βοήθεια και την στήριξη που είχαν προς το πρόσωπο μου.

Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω και πάλι στην οικογένεια της ομάδας του Μικροχώριου, μια ομάδα που ήμουν για πολλά χρόνια στηρίζοντας με να κάνω ένα βήμα παραπάνω!

Θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους που δείχνουν στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους της ομάδας!

A' EΠΣ Δράμας : η πολυτιμότερη ενδεκάδα της 20ης αγωνιστικής !

  Με την 20η αγωνιστική  συνεχίστηκε  το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας....και όπως κάθε εβδομάδα  τα τελευταία δέκα χρόνια π...