ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Aποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Δραμινός προπονητής Λευτέρης Κανάτας!

Oλοκληρώθηκε η συνεργασία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ με τον Δραμινό προπονητή Λευτέρη Κανάτα ...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ''Δικεφάλου'' : 
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την λήξη συνεργασίας με τον, μέχρι πρότινος, προπονητή, Λευτέρη Κανάτα, και τον γυμναστή, Θανάση Χατζηδημητρίου. 


Αμφότεροι πρόσφεραν στον Σύλλογο, και τους ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες τους τις δύο τελευταίες σεζόν. Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην καριέρα τους, και κάθε προσωπική επιτυχία. 

Η δήλωση του Λευτέρη Κανάτα, στο acpaok.gr, σχετικά με τη λήξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ:

«Έπειτα από δύο χρόνια στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση, με την οποία είχαμε μία σχέση με σεβασμό και επαγγελματισμό, και η οποία μας οδήγησε στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και την ανάδειξη πολλών αθλητριών. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, τον Αντιπρόεδρο, κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο, το μέλος του ΔΣ, κ. Θεολόγο Μπεκιάρη, και όλο τον Οργανισμό του ΠΑΟΚ που ήταν δίπλα στην ομάδα. 

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις αθλήτριες, οι οποίες έβγαζαν σε κάθε προπόνηση και αγώνα την καλύτερο αγωνιστική εκδοχή του εαυτού τους. 

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το πως ανταποκριθήκαν και τη χημεία που δημιουργήθηκε στην ομάδα, τις ευχαριστώ, και τις εύχομαι καλή πρόοδο και πολλές επιτυχίες. 
Εις το επανιδείν!».