ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ Δράμας 2022-23 ...αφιέρωμα μέρος 1ο ! Η ''χρυσή βίβλος'' του θεσμού.....τροπαιούχοι & loosers .....oι τελικοί της τελευταίας 30ετίας!

 


Βρισκόμαστε πλέον λίγες ώρες πριν το φετινό τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας , μεταξύ του Πανδραμαϊκού και της Δόξας Βώλακα που θα διεξαχθεί ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ και καιρού επιτρέποντος , την ερχόμενη Κυριακή 4/6 στις 17:00 στο γήπεδο της Προσοτσάνης !

Απο την μια πλευρά ο Πανδραμαϊκός ...θέλει να ''χρυσώσει'' το χάπι της φετινής χρονιάς που τον βρήκε να υποβιβάζεται απο την Γ΄Εθνική αν και ήταν το μεγάλο φαβορί προ ενάρξεως για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ ...και κυνηγάει να βάλει στην τροπαιοθήκη του ....το 12ο κύπελλο της ιστορίας του!

Απο την άλλη πλευρά η Δόξα Βώλακα ζει μοναδικές στιγμές στην σύγχρονη ιστορία της ...αφού μετά το παρθενικό πρωτάθλημα ...θέλει να κατακτήσει το παρθενικό της κύπελλο για να κάνει το νταμπλ...ενώ βρίσκεται και 90 λεπτά μακριά απο την άνοδο στην Γ΄Εθνική...για να κάνει το τρέμπλ!!!!

Ας δούμε όμως στο πρώτο μέρος του αφιερώματος - όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια - την ''χρυσή βίβλο'' του θεσμού μέσα απο το επίσημο αρχείο της ΕΠΣ Δράμας .....πόσα τρόπαια έχει κατακτήσει κάθε ομάδα .....ποιες είναι οι ομάδες που έχουν στους τελικούς.....καθώς και τι συνέβη στους τελικούς της τελευταίας 30ετίας!

Το Σάββατο 3/6 στο δεύτερο μέρος θα ασχοληθούμε με το πανόραμα της φετινής διοργάνωσης (αποτελέσματα και σκόρερς απ'ολα τα ματς) καθώς και πως έφθασαν οι ομάδες ως εδώ.....

Αναλυτικά ....








Αίαντας Κερ. Αρκαδικού - Δόξα Αντ. Καστρινός ...LIVE SCORE! (Σάββατο 20/4 , 16:45)

Με την τελικό αγώνα ανάδειξης του υπερ- πρωταθλητή της Β΄Κατηγορίας , μεταξύ του Αίαντα Κερ. Αρκαδικού (πρωταθλητής 1ου ομίλου) και της Δόξα...