ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Η FIFA στήριξε 50 απλήρωτους Έλληνες ποδοσφαιριστές.....οι 22 έπαιζαν στη Δόξα Δράμας!

 Η φετινή πορεία της Δόξας Δράμας σίγουρα ήταν πέρα απο κάθε προσδοκία με την ιστορική ομάδα να τερματίζει στην 4η θέση της βαθμολογίας ...όταν το πρώτο φαβορί των μπουκ  ...Πανδραμαϊκός υποβιβάστηκε!

Ωστόσο έρχεται ακόμα ένα δημοσίευμα αν ευσταθεί (διαβαστε εδω) για να καταδείξει την πλέον την αναξιοπιστία στο συγκεκριμένο σωματείο μιας και σχεδόν τα τελευταία χρόνια βρέθηκαν 22 παίκτες που  είχαν να λαμβάνουν χρήματα...κατόρθωμα βεληνεκούς με την ΦΙΦΑ να αναλαμβάνει να πληρώσει 50 Έλληνες ποδοσφαιριστές εκ των οποίων σχεδόν οι μισοί ήταν στην Δόξα Δράμας!

Αναλυτικά :

Χρήματα από το ταμείο βοηθείας της αποδέσμευσε η FIFA, προκειμένου να στηρίξει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που παραμένουν απλήρωτοι από τις πρώην ομάδες τους. Αξίζει να σημειωθεί πως σχεδόν οι μισοί από αυτούς αγωνίστηκαν στη Δόξα Δράμας.

Στήριξη στους απλήρωτους παίκτες του ελληνικού ποδοσφαίρου πρόσφερε η FIFA, η οποία έσπευσε να βοηθήσει όσους είδαν τον μισθό τους από την εκάστοτε ομάδα να μην εισπράττεται ποτέ. 

Πιο αναλυτικά, η διεθνής συνομοσπονδία αποδέσμευσε ένα κεφάλαιο από το συνολικό ποσό των 16 εκατ. ευρώ που έχει συγκεντρωθεί, προκειμένου να προσφέρει σε 225 απλήρωτους αθλητές τα χρωστούμενα χρήματα τους. Από αυτούς, οι 50 παίκτες ανήκαν στη χώρα μας, ενώ εκείνοι που εξαπατήθηκαν πέρα από κάθε άλλον ήταν όσοι επέλεξαν να αγωνιστούν στην Πορτογαλία (61).

Το αξιοσημείωτο είναι πως σχεδόν οι μισοί (22) από αυτούς βρισκόντουσαν στο μισθολόγιο της Δόξας Δράμας, η οποία αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική

Μάλιστα, η ομάδα της Μακεδονίας ήταν εκείνη με τις περισσότερες οφειλές παγκοσμίως, πάνω από τις Αβές και Ουνιάο ντε Μαδέιρα (και οι δύο βρίσκονται στα χαμηλότερα «στρώματα» της Πορτογαλίας

«Δεδομένου ότι είναι βαθιά απογοητευτικό για τους παίκτες να μην λαμβάνουν τους μισθούς τους, είμαστε ικανοποιημένοι που η FIFA (ταμείο) τους παρέχει και πάλι ένα δίχτυ ασφαλείας για να διασφαλίσει ότι θα λάβουν μέρος από αυτά που τους οφείλονται», δήλωσε ο διευθυντής της FIFPro, Ρόι Βέρμερ, για αυτή την κίνηση !

Άρης Μικροχωρίου : το νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

 Διοικητικές αρχιαιρεσίες στον Άρη Μικροχωρίου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκεύης όπου και εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο! Ανα...