ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Γιάννης Καμπουρίδης : ΄΄δουλέψαμε με πίστη και αφοσίωση στο πλάνο μας και καταφέραμε και πήραμε το πρωτάθλημα!''

 Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας απο την Νίκη Ευκαρπίας και ο Δραμινός στην καταγωγή Γιάννης Καμπουρίδης έκανε τις πρώτες δηλώσεις στην ''Ο'' τόσο για την πορεία της ομάδος όλη την χρονιά ...όσο και για την ''κόντρα'' με την Δόξα Βώλακα !


Δημήτρης Ταξίδης και Γιάννης Καμπουρίδης !
Δύο Δραμινοί που οδήγησαν την Νίκη Ευκαρπίας 
στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε : 

''Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα που χτίστηκε από δύο ανθρώπους τον κύριο Σιαματρα και τον κύριο Κυριαζη με τον σκοπό να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να μπει στα play of που αυτόματα θα σήμαινε και την σωτηρία της ομάδος καθώς η είσοδος στα play of σημαινει σωτηρία!

Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας όμως και καθώς συνεχιζόταν η δουλειά μας...φάνηκε ότι έχουμε αρκετές δυνατότητες!

Περάσαμε και εμείς τα σκαμπανεβασματα μας αλλά τελικά βρήκαμε μια ισορροπία παικτικά , πράγμα που μας οδήγησε στην 1η θέση στην κανονική διάρκεια!

Έπειτα στο δύσκολο πρωτάθλημα των εννέα αγωνιστικών των play offs δουλέψαμε με την ίδια φιλοσοφία και αφοσίωση στο πλάνο μας και καταφέραμε και πήραμε το πρωτάθλημα!

Η κατάκτηση σημαίνει πολλά και ταυτόχρονα τίποτα γιατί πρέπει να υλοποιήσουμε ακόμα έναν στόχο αυτόν της ανόδου!


Τώρα όσον αφορά για τον αγώνα με την Δόξα Βώλακα ...

Μπορεί να λείπω από την δραμα αλλά έχω παίξει και ξέρω ότι το επίπεδο του ερασιτεχνικου στην Δράμα ηταν πάντα υψηλό!

Γνωρίζω τον προπονητή ότι είναι νέος, φιλόδοξος και θέλει να πετύχει!

Θεωρώ ότι θα ειναι ένα ντέρμπι και ελπίζω να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμενοι για να το κερδίσουμε!

Έχω παρακολουθήσει κάποια ματς του Βωλακα και ειναι πολύ καλή ομάδα τόσο τακτικά όσο και τεχνικά!

Θα ειναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι..

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω ειδικά ακόμη έναν Δραμινό στην καταγωγή , τον Δημήτρη Ταξίδη ο οποίος είναι ο άμεσος συνεργάτης και μαζί καταφέραμε για το οποίο μιλάμε σήμερα!


Ποιος είναι ο Γιάννης Καμπουρίδης :

Ο Δραμινός προπονητής της πρωταθλήτριας της ΕΠΣ Μακεδονίας γεννήθηκε το 1984 και είναι ο  γιος του αείμνηστου Μπάμπη Καμπουριδη, διοικητικού παράγοντα του Πανδραμαϊκού με πολυετή προσφορά.

Ο Γιάννης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ποντιακό Αργυρούπολης.

Αγωνίστηκε στον ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ, στην θέση του σεντερ φορ το χρονικό διάστημα 2000 - 2002, όταν κτίστηκε η ομάδα που κέρδισε την άνοδο στην Γ Εθνική.

Συνέχισε την καριέρα του στον ΗΡΑΚΛΗ Θεσσαλονίκης (Α΄ ΕΘΝΙΚΗ), ΑΠΟΛΩΝ Καλαμαριάς (Α΄ ΕΘΝΙΚΗ), ΔΟΞΑ Δράμας, Παναιγειάλιο, Καμπανιακό, Ολυμπιακό Κυμίνων, Αχιλλέα Τριανδρίας, Α.Ο.Καρδίας κ.α.

Προπονητικά συνεχίζει την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, πλέον  ως προπονητής της Νίκης Ευκαρπίας , ενώ έχει εργαστεί και στο  team του Μακεδονικού Θεσσαλονίκη (Γ' Εθνική / 2020-21), όσο και στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ως Τεχνικός Υπεύθυνος Προπονητών & Προπονήσεων, Νέοι Κ17 και Παίδες Κ15.





Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 5ης αγωνιστικής! (Κυριακή 19/5 , 17:00)

  Με την 5η αγωνιστική συνεχίζεται  το απόγευμα της Κυριακής 19/5  το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την  Γ΄Εθνικη Κατηγορία μεταξύ των πρωτα...