ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 21 Μαΐου 2023

A.E. Kαλαμπακίου - Δόξα Βώλακα 0-3 : ''πέταξε εκτός'' τους κατόχους....και ''οδεύει'' για το ντάμπλ!

Σπουδαία πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης πέτυχε η πρωταθλήτρια Δόξα Βώλακα που επικράτησε με σκορ 0-3 επί της κατόχου του θεσμού Α.Ε. Καλαμπακίου και με συνολικό σκορ 5-1 πέρασε στον μεγάλο τελικό για 4η φορά απο το 2015 και δεύτερη συνεχόμενη...ευελπιστώντας αυτή την φορά να σηκώσει την ''κούπα'' και να πετύχει το νταμπλ με αντίπαλο τον Πανδραμαϊκό!

Οι ''Μαυραετοί'' μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 4ο λεπτό ''έκοψαν'' τα φτερά των ''κιτρινόμαυρων'' όταν ο Γιάννης Τσαμπάζης άνοιξε το σκορ κερδίζοντας την ''κόντρα'' στην έξοδο του Κελετζή ....γεγονός που αιφνιδίασε τους κυπελλούχους....

Στην συνέχεια το Καλαμπάκι προσπάθησε να αντιδράσει με την είσοδο Αγγελόπουλου (11΄) και Καπτέλι (34΄) ωστόσο ήταν ανούσιο στην τελική προσπάθεια με το 0-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου...

Στην επανάληψη οι πρωταθλητές συνέχισαν στο ίδιο τέμπο ...είχαν μάλιστα και δοκάρι στο 50΄ όταν ο Καρπιτσάρης έβγαλε την σέντρα απο αριστερά πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας ο Σίγγος και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!!

Στο 64΄ο Βώλακας βρήκε και δεύτερο γκολ μετά απο ωραία συνδυασμένη ενέργεια των παικτών του ...με τον Μαρκόπουλο απο δεξιά να βρίσκει τον Σίγγο ο οποίος την κατάλληλη στιγμή ''τράβηξε'' δύο παίκτες πάνω του και γυρνώντας στον Μουζενίτοβ ο τελευταίος ανενόχλητος έκανε το 0-2 !!!


Στην συνέχεια και με το συνολικό σκορ να βρίσκεται στο 1-4 ...οι ''κιτρινόμαυροι'' ουσιαστικά τέθηκαν νοκ-αουτ ....ο Βώλακας απείλησε με Βασιλειάδη (λίγο αουτ) και Στάϊκο (απέκρουσε ο Κελετζής) και στο φινάλε ηρθε και πάλι ο Μουζενίτοβ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα (0-3) !!!!


Διαιτητής : Πουλικίδης Κ. (Κουβαλάκης Π. - Ανδρεόγλου Σ.)


Α.Ε. Καλαμπακίου (Λάζαρος Μουρατίδης) : 
Κελετζής ,  Πέτρο , Διαμαντι (34΄Καπτέλι) , Κλόγκιρι , Δεμενελούδης , Ποιμενίδης (ημιχ. Καρράς) , Καλατζίδης (56΄Παναγιώτογλου) , Μαυροβασίλης , Τζιβανάκης , Ρετζεπ Ογλου (11΄Αγγελόπουλος -- 58΄Μουζακίτης Κ.) 


Δόξα Βώλακα ( Λεύτερης Ροδίτης) : 
Παγκάκης , Μαρκόπουλος , Καρπιτσάρης (54΄Κασσος) , Μποσκοψίου , Στάϊκος . Βασιλειαδης Μ. , Χαλκίδης (18΄Σίγγος Ι.) , Δραμπάλης (69΄Αρμεν Π.) , Τσαμπάζης (54΄Μουζενιτοβ) , Σταμπουλής Δ. (69΄Σταμπουλής Α.) , Μαλίκης .


Δείτε στο παρακάτω video (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.



* ευχαριστούμε θερμά 

τον καλό φίλο Γιώργο Μίρκου

 για το φωτογραφικό υλικό.


Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...