ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Γ.Σ. Προσοτσάνης - Δόξα Βώλακα 0-1 : ''μεθυσμένη πολιτεία'' ο Βώλακας....ανεβάζει για πρώτη φορά στο Φαλακρό Όρος τον τίτλο του πρωταθλητή!!!! (video)

 Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας για παρθενική φορά στην ιστορία της πανηγυρίζει  απο το βράδυ του Σαββάτου η Δόξα Βώλακα που ''άλωσε'' την έδρα της Προσοτσάνης με σκορ 0-1 στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''Μαυραετοί'' έφθασαν τους 65 βαθμούς και τερμάτισαν στο ψηλότερο σκαλοπάτι του δραμινού ποδοσφαίρου ενώ απο την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 62 βαθμούς και τερμάτισαν στην 3η θέση της βαθμολογίας...


Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς ..θέλοντας να κρατήσουν για δεύτερη σερί σεζόν το τρόπαιο στο κατάμεστο ''Γεώργιος Μακρής'' και μόλις στο 5ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι όταν ο Παγκάκης έκανε έξοδο και ανέτρεψε τον νεαρό Κοσμά Πετρίδη!!!
Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Δημήτρης Ρούσσος που είδε όμως τον Βαγγέλη Παγκάκη με το ένα χέρι να απομακρύνει την μπάλα !!!!

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες δεν θέλησαν να ρισκάρουν και να έχουν μόλις μια ευκαιρία εκατέρωθεν , με τον Γουνατίδη να σουτάρει αλλά η μπάλα να φεύγει λίγο αουτ (28΄) και τον Τσαμπάζη να βλέπει τον Αβραάμ να βγάζει σε κόρνερ το σουτ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου το οποίο έληξε χωρίς τέρματα (0-0) ....

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε , με τις δύο ομάδες περισσότερο να προσέχουν τα μετόπισθεν και να ψάχνουν το γκολ σε κάποια ''προσεγμένη'' αντεπίθεση και αυτό το πέτυχε ο Βώλακας στο 65' απο στημένη όμως φάση !!!

Ο Ηλίας Σταμπουλής εκτέλεση φαουλ ακριβώς στο κέντρο με την μπάλα να καταλήγει στον Πέτρο Μποσκοψίου ο οποίος με μια γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς !!!!!

Η Προσοτσάνη προσπάθησε να αντιδράσει μέχρι το τέλος για να επανέλθει στο ματς ωστόσο  η πολύ καλή αμυντική διάταξη  των φιλοξενουμένων απέτρεψε τις όποιες ευκαιρίες και έτσι ο Βώλακας πήρε το ματς και ταυτόχρονα το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του συνδιεκδικητή του !!!!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία καθώς και τα στιγμιότυπα του αγώνα σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου , την συνέντευξη τύπου αλλά και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος .









πηγη photo : Πρωινός Τύπος 

Δόξα Δράμας : ώρα Καλλινικίδη για το restart της ιστορικής ομάδας ;

  Με e-mail  που στάλθηκε τις προηγούμενες ημέρες  στα γραφεία του ΓΣ Δόξα Δράμας, η πλευρά του Άγγελου Καλλινικίδη επισημοποίησε το ενδιαφέ...