ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Oρφέας Χωριστής - Α.Ε. Καλής Βρύσης 5-0 : εύκολο απόγευμα για τους ''κυανόλευκους'' ...που ξαναμπήκαν στον ''κόλπο'' της κορυφής!

 Τρίτη νίκη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες για τον Ορφέα Χωριστής που επικράτησε με το ευρύ σκορ 5-0 επί της ουραγού Α.Ε. Καλής Βρύσης , στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας.

Έτσι οι ''κυανόλευκοι'' έφθασαν τους 52 βαθμούς και εκμεταλλεύομενοι το ''Χ'' της Προσοτσάνης στην Νέα Αμισσό πλησίασαν στους τέσσερις βαθμούς απο την κορυφή και ξανα-μπήκαν στο ''κόλπο'' του τίτλου ενώ απο την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην τελευταία θέση με μόλις πέντε βαθμούς έχοντας υποβιβασθεί και μαθηματικά !


Στο αγωνιστικό μέρος .....όπου δεν αντέχει κριτικής με την δυναμικότητα μεταξύ των δύο ομάδων να είναι εμφανής και τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται με μόλις 12 παίκτες εκ των οποίων ο 12ος να είναι ο τερματοφύλακας Μαρίνος Τσακίρης ο οποίος αγωνίστηκε ''μέσα'' στα τελευταία 12 λεπτά....ο Ορφέας απο την αρχή πήρε τα ηνία του αγώνα ανοίγοντας το σκορ στο 10΄με τον Μανελεσάκη ενώ ο Αμαραντίδης στο 38΄διαμόρφωσε το 2-0 ως σκορ ημιχρόνου..

Στην επανάληψη ο Δούμπλατζης με δύο προσωπικά τέρματα ανέβασε τον δείκτη του σκορ (59΄, 65΄) για να διαμορφώσει το τελικό σκορ (5-0) στο 67΄ο Μελισσίδης!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ : το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου!

 Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πλήρες πρόγραμμα στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνική , όπου συμμετέχ...