ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Πανδραμαϊκός - Νέστος Χρυσούπολης 1-2 : έχασε έδαφος η δραμινή ομάδα...για πρώτη φορά εκτός επικίνδυνης ζώνης οι Καβαλιώτες ! (vid)

 Την ήττα γνώρισε ο Πανδραμαϊκός με σκορ 1-2 στο Εθνικό Στάδιο της Δράμας απο τον Νέστο Χρυσούπολης , στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία ! 


Έτσι η δραμινή ομάδα παρέμεινε στους 23 βαθμούς και βλέπει την επικίνδυνη ζώνη να απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς...την στιγμή που είχε ξεκινήσει την χρονιά με πολλά όνειρα....ενώ οι Καβαλιώτες οι οποίοι με τον Νίκο Κεχαγιά διάγουν πορεία πρωταθλητισμού ...βγήκαν για πρώτη φορά εκτός επικίνδυνης ζώνης !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...το ματς στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο , ωστόσο ο Νέστος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τον Κούτεφ στο 42΄!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Γκατζολάρι στο 55΄ (0-2)  ενώ η δραμινή ομάδα μείωσε με τον ''συνήθη ύποπτο'' Γιώργο Παυλίδη στο 70΄!

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Στοΐλας):
Μαντζάρης, Μεντής, Ιγνατίου, Ρεβυθόπουλος, Βασίλιεβιτς, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου, Πινδώνης, Μπάμπαλης, Γιαννόπουλος, Παυλίδης.
Αγωνίστηκαν ακόμα Αχαλινόπουλος και Μητρούσης .

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κεχαγιάς):
 Νομικός, Πανταζής, Αδαμίδης, Τσαταλπασίδης, Ζαχαράκης, Λούμου, Γκατσολάρι, Σέα, Μενίκου, Ράνος, Οκάν.
Αγωνίστηκαν ακόμα  οι Μυφτάρι και Τσάκωνας.

Στο παρακάτω video , μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος , δείτε τις καλύτερες στιγμές σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.



Μακεδονικός Αλιστράτης : με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο τουρνουά ακαδημιών των ''πρασίνων''!

 Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το προηγούμενο σαββατοκύριακο (20/4) το 1ο τουρνουά ακαδημιών που διοργάνωσε ο Μακεδονικός Αλιστράτης με την συ...