ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Δόξα Δράμας : οι αρχηγοί της νέας σεζόν....την Παρασκεύη 12/8 ο αγιασμός!

 Στο περιθώριο του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Δόξα Δράμας διεξήχθησε και η ψηφοφορία μεταξύ των ποδοσφαιριστών για να αναδειχθούν οι αρχηγοί των ''Μαυραετών'' στην επερχόμενη αγωνιστική περίοδο !Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδος :

Ενώ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι καθημερινές προπονήσεις της ομάδας μας, μετά την προπόνηση της Τρίτης ανακοινώθηκαν οι πέντε αρχηγοί οι οποίοι κατά σειρά είναι οι: Αλέξανδρος Κόντος, Σάββας Μουδούρογλου, Σάββας Κυριακίδης, Λάζαρος Τζελίδης και Ανδρέας Μκρτσιάν.


-Την Παρασκευή στις 6μμ και πριν την προπόνηση θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως κάθε χρόνο, στον αγιασμό θα πρωτοστατήσει ο αγαπητός στην κοινωνία της Δράμας και της Δόξας, Αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Βλατίτσης.


-Το Σάββατο θα γίνει το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας μας στην Αλιστράτη με αντίπαλο τον τοπικό Μακεδονικό ενώ οριστικοποιήθηκε και το δεύτερο που θα γίνει την Τετάρτη 17 Αυγούστου στο γήπεδο της Νέας Αμισού με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΟΠ.


-Μετά το φιλικό του Σαββάτου οι παίκτες μας θα έχουν ρεπό και ξεκούραση την Κυριακή και την Δευτέρα προκειμένου να γιορτάσουν τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου με τους δικούς τους ανθρώπους.

Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ : το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου!

 Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πλήρες πρόγραμμα στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνική , όπου συμμετέχ...