Πήγασος Δράμας : διπλή μεταγραφική προσθήκη!

 Συνέχισε την αγωνιστική του ενίσχυση ο Πήγασος Δράμας που παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενισχυμένος στο μεταγραφικό ''παζάρι'' καθώς την Κυριακή ανακοίνωσε ακόμα δύο μεταγραφές!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδας :

Ο Αθλητικός Σύλλογος Πήγασος Δράμας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση δύο νέων αθλητών, των αδελφών Παπαδόπουλου, οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, 28 ετών, είναι ένας ταλαντούχος επιθετικός με πλούσια εμπειρία και δυναμική παρουσία στο γήπεδο έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν στην Α.Ε Αμπελοκηπων & Άρη Φωτολίβους .
Ο Βασίλης Παπαδόπουλος, 24 ετών αμυντικός , έχοντας αγωνιστεί σε Α.Ε Αμπελοκηπων , Άρη Φωτολίβους και Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου θα ενισχύσει την αμυντική μας λειτουργία και θα προσφέρει σημαντική βοήθεια στη διατήρηση της αμυντικής μας γραμμής.
Η διοίκηση του Πήγασου Δράμας καλωσορίζει θερμά τον Κωνσταντίνο και τον Βασίλη στην οικογένεια της ομάδας μας και τους εύχεται μια επιτυχημένη και γεμάτη επιτεύγματα σεζόν. Είμαστε σίγουροι ότι οι νέες μας μεταγραφές θα συμβάλουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας και θα φέρουν χαρά στους φιλάθλους μας.