ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Δόξα Βώλακα : αποχώρησε σαν φίλος ο Μπάμπης Καζεπιδης!

 Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες από την τεχνική ηγεσία της Δόξας Βωλακα ο προπονητής Μπάμπης Καζεπιδης , ο οποίος είπε το δικό του ξεχωριστό αντίο στους κυπελλούχους της ΕΠΣ Δράμας!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πετυχημένου τεχνικού :

Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του…Έπειτα από πολλές  σκέψεις  έλαβα την δύσκολη απόφαση της αποχώρησης μου από την Δόξα Βωλακα!

Παράλληλα όμως υπήρξε μια πολύ όμορφη διαδρομή με έντονα συναισθήματα μια κατάκτηση κυπέλλου,μια κατάκτηση super cup και δυνατές συγκινήσεις καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Μια ομάδα που πραγματικά έχει κερδίσει τον θαυμασμό και σεβασμό μου γιατί γνώρισα ανθρώπους με περηφάνια,αξιοπρέπεια,εντιμότητα,ειλικρίνεια και μεγάλη αγάπη για τον τόπο τους!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς:

την διοίκηση που απαρτίζεται από σπουδαίους και καλοπροαίρετους ανθρώπους, που ήταν πάντα δίπλα μας και φρόντιζαν να μην μας λείπει τίποτα!

Τους φιλόξενους  κατοίκους και φιλάθλους  του Βωλακα για την υποστήριξη και την αγάπη που εισέπραξα!

Τους υπέροχους ποδοσφαιριστές μου,πραγματικά παλικάρια για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και για όλα  αυτά που κατάφεραν ακόμη μια χρονιά  ξεπερνώντας πολλές φορές τον εαυτό τους!

 Τους καταπληκτικούς συνεργάτες μου Σάββα Παπαδοπουλο προπονητή φυσικής κατάστασης και Βαγγέλη Καρασάββα προπονητή τερματοφυλάκων για την άριστη συνεργασία και επικοινωνία που είχαμε.

Αποχωρώ ευγνώμων,έχοντας όμορφες αναμνήσεις,γνωρίζοντας όμορφους ανθρώπους  και τον οργανισμό της Δόξας Βώλακα να έχει πλέον μια θέση στην καρδιά μου!

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

Α.Ε. Αμπελοκήπων : διπλή μεταγραφική προσθήκη!

 Δύο ακόμα μεταγραφικές προσθήκες για την Α.Ε. Αμπελοκήπων που πρόσθεσε στο ενεργητικό της ...τον Δημήτρη Παρασκεύα και τον Δημήτρη Αράπη! Α...