ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Ορφέας Χωριστής : νέος προπονητής ο Ντίνος Τεγξίζογλου!

 Ξεκίνησε ο αγωνιστικός σχεδιασμός στον Ορφέα Χωριστής εν'όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου , με τους ''κυανόλευκους'' να δίνουν τα ''κλειδιά'' σε έναν προπονητή ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει δείξει αξιόλογο έργο αναμορφώνοντας πρωτίστως την ανδρική ομάδα της Α.Ε. Αμπελοκήπων και εν συνεχεία τα τμήματα υποδομής των ''κιτρινόμαυρων'' !

Ο λόγος για τον Ντίνο Τεγξίζογλου ο οποίος αναλαμβάνει να ξαναβάλει τον ιστορικό Ορφέα στις ''ράγες'' των επιτυχιών έχοντας ώς άμεσους συνεργάτες τους Ανέστη Ιατρού (προπονητή τερματοφυλάκων) και την Βάλια Χατζήογλου (γυμνάστρια) !

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δραμινής ομάδας:

''Την τεχνική ηγεσία του Ορφέα Χωριστής αναλαμβάνει το προπονητικό team Τεγξίζογλου Ντίνος ως προπονητής του ανδρικού τμήματος , Ιατρού Ανέστης ως προπονητής τερματοφυλάκων και η Χατζήογλου Βάλια ως γυμνάστρια.

Μια ομάδα , τρεις συνεργάτες με χρόνια εμπειρίας και χρόνια επιτυχιών , αποτελούν πλέον την βάση της ιστορικής ομάδας του Ορφέα .

Με πολύ όρεξη , έτοιμα πλάνα και σχέδια , θα ξεκινήσει σε μερικούς μήνες η δυνατή αυτή συνεργασία .

Αυτή η τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας , θα αποτελέσει και οδηγό για τις υποδομές του Ορφέα Χωριστής , θα συνεργαστεί με τα ήδη αξιόλογα στελέχη της Ακαδημίας και από κοινού θα κάνουν το επόμενο βήμα στην ανάπτυξη και βελτίωση του βασικού πυλώνα κάθε ομάδας . Αυτού των υποδομών .

Ας είναι μια καλή , δυναμική , ορεξάτη , γεμάτη με μεράκι και αγάπη για το άθλημα , αρχή για όλους !!


* Η ''Ο'' εύχεται αγαστή συνεργασία και στις δύο πλευρές!