ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Ηρακλής Αμμουδιάς 2-2 : μπορούσε την νίκη η δραμινή ομάδα...άφησε υποσχέσεις για την συνέχεια των μπαράζ!

 (Χ)ωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στον 1ο όμιλο των πρωταθλητών των Ενώσεων , ανάμεσα στον ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού και τον Ηρακλή Αμμουδιάς οι οποίοι ''μοιράστηκαν'' βαθμούς και γκολ (2-2) !

Έτσι η δραμινή πρωταθλήτρια έφθασε τους δύο βαθμούς ενώ οι Σερραίοι τους τέσσερις !

Ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε ότι μπορούσε την νίκη σε έναν σαφώς δυνατότερο αντίπαλο απ'ότι η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και με εμφανίσεις ανάλογες με την σημερινή σίγουρα έχει περιθώρια να διεκδικήσει την άνοδο!




Στο αγωνιστικό μέρος και χωρίς τις πολλές φάσεις ουσίας στο πρώτο μέρος , η δραμινή ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ στο 40΄όταν σε ένα φάουλ των Σερραίων ο Ιωσηφίδης στάθηκε άτυχος μιας και στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδος του.

Οι Δραμινοί δεν το έβαλαν κάτω και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Βακιρτζής πρόλαβε μια χαμένη μπαλιά και ανατράπηκε κερδίζοντας το πέναλτι , το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τσιμισκίδης (1-1) το οποίο και ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Δραμινοί μπήκαν με πιο καθαρό μυαλό και στο 69΄ευτύχησαν να ανατρέψουν το σκορ όταν Τσιμισκίδης και Αμαραντίδης συνδυάστηκαν άψογα και ο τελευταίος πέτυχε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Ωστόσο η χαρά κράτησε ελάχιστα αφού δύο λεπτά αργότερα οι Σερραίοι ισοφάρισαν εκ νέου με τον Ζιάκα (72΄) ο οποίος μετά την πολύ ωραία κάθετη του Γεωργιάδη κέρδισε την κόντρα απο τον Θεοδοσιάδη...

Το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ''σφραγίζοντας'' τις προσπάθειες των δύο ομάδων...


ΠΑΟΠ Ν.Αμισού (Γιώργος Πολυχρονίδης) :
Θεοδοσιάδης, Κερεμίδης(65′ Αμαραντίδης), Ιωσηφίδης(89′ Τζάρτζαλος), Φερσιζίδης, Βραμέντζαλης, Σιλλός(81′ Μπιαζάκης Δ.) Αμανατίδης, Ζαγιάκου(65′ Προβατίδης),Τσιμισκίδης(89′ Μπιαζάκης Α.),Βακιρτζής, Πούλας


Ηρακλής Αμμουδιάς (Μπάμπης Χρυσοστομίδης):

Κουτογλίδης,Παπαδόπουλος,Γάκης,Φιλιππίδης,Γεωργιάδης,Καρατκλίδης,Ζυγκερίδης(74′Κωνσταντίνου),Παπαδόπουλος (74′Μαλανδρής),Ζιάκας(74′Παπαδόπουλος),Μαλλιάρα, Σένια.


Eπιμέλεια : Δημήτρης Τσιάρας (sportdrama.gr) 

photos : Ελένη Ευστρατίδου

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : live scores η εξέλιξη της 5ης αγωνιστικής! (Κυριακή 19/5 , 17:00)

  Με την 5η αγωνιστική συνεχίζεται  το απόγευμα της Κυριακής 19/5  το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου προς την  Γ΄Εθνικη Κατηγορία μεταξύ των πρωτα...