ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και τελική βαθμολογία

 Με την 26η και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώθηκε το φετινό πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 33 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 603 τέρματα!

o πρωταθλητής ΕΠΣ Δράμας 2023-24
ΠΑΟΠ Νεας Αμισσού

Πρωταθλήτρια ομάδα για την φετινή αγωνιστική χρονιά αναδεικνύεται ο ΠΑΟΠ Νέας Αμισσού ο οποίος επιστρέφει στην κορυφή μετά απο 28 ολόκληρα χρόνια (τελευταία κατάκτηση την περίοδο 1996-97) και φθάνει συνολικά τα πέντε πρωταθλήματα ανεβαίνοντας στην 2η θέση της ειδικής κατάταξης!

Πλέον απο τις 28/4 ξεκινάει την προσπάθεια του ...στα μπαράζ ανόδου της Γ΄Εθνικής με αντίπαλο εκτός έδρας τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Θράκης !

Στον αντίποδα Εθνικός Αστ. Καλλιφύτου και Άρης Καλαμώνα υποβιβάστηκαν στην Β΄Κατηγορία ενώ ο Άρης Φωτολίβους οδηγείται στα μπαράζ με αντίπαλο τον νικητή Δοξάτου - Αλιστράτης!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η τελική βαθμολογία και τα τελικά γενικά στατιστικά έχουν ως εξής :

 



''Θλίψη'' στο δραμινό μπάσκετ ! ''Έφυγε'' η ''ψυχή'' του ΚΑΟΔ....Αριστείδης Ιωαννίδης !

 Θλίψη προκάλεσε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης η είδηση του αδόκητου χαμού του Αριστείδη Ιωαννίδη σε ηλικία μόλις 60 ετών.... Ο ''Αρ...