ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Άρης Φωτολίβους - Μακεδονικός Αλιστράτης 1-0 παρ. (κ.α. 0-0) : νίκησαν τα ''καναρίνια'' και εύχονται τώρα άνοδο της Νέας Αμισσού στην Γ΄Εθνική!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην ΕΠΣ Δράμας με το υπ΄αριθμ ματς 482...απο τον Σεπτέμβριο μέχρι τώρα σε πρωτάθλημα και κύπελλο όπου συνολικά σημειώθηκαν 1929 τέρματα!

Το τελευταίο ματς επεφύλασσε συγκινήσεις με τον Άρη Φωτολίβους να επικρατεί με σκορ 1-0 στην παράταση (κ.α. 0-0) του Μακεδονικού Αλιστράτης και πλέον να περιμένει τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού να κατακτήσει την άνοδο στην Γ΄Εθνική έτσι ώστε και ο Άρης να συνεχίσει να αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία και την νέα χρονιά!

Σε διαφορετική περίπτωση...(μη ανόδου της Νέας Αμισσού...που απευχόμαστε) τότε το Φωτολίβος και η Αλιστράτη θα ξανασυναντηθούν και την νέα χρονιά...αλλά στην Β΄Κατηγορία!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...το ματς ήταν δυνατό με αρκετές μονομαχίες ....με γκολ στην παράταση και το Φωτολίβος να τελειώνει την αναμέτρηση με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Νεβεσκιώτη (87΄) και Γεωργιάδη Δ. (118΄) ...



Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Χάρης Ευσταθιάδης με κεφαλιά στο 98' 

Διαιτητής ο κ. Σιουμπάρας με βοηθούς τους κ.κ. Κουβαλάκη και Χασιώτη.


Άρης Φωτολίβους (Στράτος Κονταξής) :
Δεληγιώρογλου Ι. , Χατζηπουργάνης Γ. , Στοϊμενίδης , Μουλαδάκης , Κανταρτζής , Γεωργιάδης Δ. , Χαρέμι (65΄Νεβεσκιώτης) , Γεωργιάδης Ν. , Ρουμελιώτης , Ευσταθιάδης , Ιορδανίδης (73΄Δεληγιώρογλου Α.) 


Μακεδονικός Αλιστράτης (Κώστας Αντωνιάδης) : 
Κακουλίδης , Αντωνιάδης Θ. (96΄Γιάντσιος Χ.) , Δημητριάδης , Γιάντσιος Π. , Μαλλές , Τοσούνογλου , Τρύφων , Γιάντσιος Γ. , Μπάτζιος , Ιωαννίδης , Θεοφανίδης (70΄Παρασκεύας).


Δείτε στο παρακάτω video (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.



Ευχαριστούμε θερμά 
την καλή φίλη 
Χριστίνα Γεωργιάδου
για το φωτογραφικό υλικό






Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...