ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Champions League: Στην Cosmote TV για την επόμενη τριετία - Τι πήραν Mega και Ant1!

 Η Ευρώπη συνεχίζει να παίζει μπάλα στην Cosmote καθώς το θρίλερ των τελευταίων εβδομάδων ολοκληρώθηκε! Με τον πρώτο γύρο των επαφών όλων των ενδιαφερόμενων να μην αναδεικνύει νικητή, η συνδρομητική πλατφόρμα κατάφερε στη δεύτερη προσπάθεια να εξασφαλίσει την απευθείας αναμετάδοση όλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων για την επόμενη τριετία!

Η Cosmote TV εξασφάλισε τα δικαιώματα για όλους τους αγώνες Champions League, Europa League και Conference League για το διάστημα 2024-2027 (οπου συντελείται και η τεράστια αλλαγή στο format των διοργανώσεων με περισσότερα ματς(, διατηρώντας έτσι τα «σκήπτρα» της στους θεσμούς της UEFA.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, MEGA  και ANTENNA πλειοδότησαν για παράλληλη μετάδοση συγκεκριμένων αγώνων!

Το Mega από την πλευρά του διατήρησε το δικαίωμα μετάδοσης ενός αγώνα Champions League κάθε Τετάρτη, ενώ ο Antenna επανήλθε δυναμικά εξασφαλίζοντας παράλληλη μετάδοση για έναν αγώνα Europa ή Conference League κάθε Πέμπτη (και προφανώς αυτός θα είναι ο αγώνας κάποιας ελληνικής ομάδας εφόσον εχουμε εκπρόσωπο στους ομίλους).

Σημειώνεται πως η ΕΡΤ είχε αποχωρήσει από την «δημοπρασία» από τον πρώτο γύρο λόγω προφοράς που δεν είχε ικανοποιήσει την UEFA, ενώ η NOVA από την πλευρά της είχε αποφασίσει να μην κατέβει καν στον «αγώνα».

Γιώργος Πολυχρονίδης (προπονητής ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού) : θέλουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το δραμινό ποδόσφαιρο...και να γράψουμε ιστορία''!

 Λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των ΕΠΣ και ο προπονητής της δραμινής πρωταθλήτρ...