ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Δόξα Δράμας : η ''απάντηση'' των ''Μαυραετών'' στην ΕΠΣ Δράμας ...για την έδρα του τελικού!

Λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση της ΕΠΣ Δράμας για την έδρα του τελικού κυπέλλου ερασιτεχνών ...ήρθε η ''απάντηση'' απο πλευράς της δραμινής ομάδας ....

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ''Μαυραετών'' : 

 Έχοντας πλήρη επίγνωση ότι το θέμα του γηπέδου του τελικού του κυπέλλου που διοργανώνει η ΕΠΣΔ έχει κουράσει τους φιλάθλους και πραγματικά βλάπτει το ίδιο το δραμινό ποδόσφαιρο, για τελευταία φορά τοποθετούμαστε επί του θέματος, αφού κάποιοι τεχνηέντως προσπαθούν κάθε χρόνο να μας παρουσιάσουν ως τους «κακούς» της υπόθεσης.

Θα θυμίσουμε ότι μας επιβλήθηκε ένα δυσβάστακτο πρόστιμο από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ, το οποίο κρίναμε άδικο στο σύνολο του, ενώ ταυτόχρονα ουδέποτε μας δόθηκε το σκεπτικό των αποφάσεων, δηλαδή κριθήκαμε και καταδικασθήκαμε, παρά τις έγγραφες νόμιμες και βάσιμες ενστάσεις μας, χωρίς να γνωρίζουμε την αιτιολόγηση - παγκόσμια πρωτοτυπία - αυτών.
Παρ’ όλα αυτά στο αίτημα της ΕΠΣΔ απαντήσαμε ότι δεχόμαστε να παραχωρήσουμε το γήπεδο για τη διεξαγωγή του τελικού με ένα τυπικό και αυτονόητο όρο. Να μην ορισθεί ο τελικός παραμονή αγώνα της ομάδας στην έδρα μας, ώστε να υπάρχει χρόνος αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου.
Επί της άνω απάντησης ουδεμία ανταπόκριση υπήρξε από την πλευρά της ΕΠΣΔ. Αντιθέτως από διαρροές μαθαίναμε ότι πρόθεσή της ήταν η διεξαγωγή του τελικού στο στάδιο της Καβάλας.
Προς αποφυγή ενός τέτοιου ενδεχόμενου και με παρότρυνση του Δημάρχου μας, την 12/03/2024, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε δια περιφοράς 1) να παραχωρήσει το γήπεδο άνευ ανταλλάγματος στην ΕΠΣΔ σε ημερομηνία που δε θα δημιουργούσε πρόβλημα στη λειτουργικότητα της δικής μας ομάδας και 2) την καταβολή χρηματικού ποσού για τον φιλανθρωπικό σκοπό υπέρ του οποίου θα διατεθούν τα έσοδα του τελικού.
Από τη δική μας πλευρά καλούμαστε κάθε τόσο να πρέπει να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε οι δράκοι του παραμυθιού. Από την πλευρά της η ΕΠΣΔ, για την οποία υπάρχει καθολική παραδοχή από παράγοντες συλλόγων του ομίλου μας ότι βρίσκεται αντίθετη στα συμφέροντα της ομάδας μας, συνεχώς επιβεβαιώνει αυτά που ο φίλαθλος κόσμος αντιλαμβάνεται.

Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου : με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών των ''κυανόλευκων''!

 Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο το 8ο ετήσιο τουρνουά που διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμ...