ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Δόξα Δράμας - Μέγ.Αλέξ. Αγίας Μαρίνας 4-1 : νίκησε και μείωσε την απόσταση απο την σωτηρία!

 Χωρίς να πιάσει σημαντική απόδοση η Δόξα Δράμας επικράτησε δίκαια με σκορ 4-1 του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας , για την 26η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας!

(photo: Χριστίνα Γεωργιάδου / sportdrama.gr)

Έτσι η δραμινή ομάδα έφθασε τους 31 βαθμούς και είδε την απόσταση απο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και την Νίκη Ευκαρπίας που αυτή την ώρα ''σώζονται'' να μειώνεται στους τέσσερις βαθμούς !

Στο αγωνιστικό μέρος η δραμινή ομάδα μπήκε δυνατά και βρέθηκε στο 11΄να προηγείται με σκορ 2-0 (4΄Ρούτσης , 11΄Κυριακίδης) ενώ στο 24΄ο Τσολάκης απο το κέντρο με μια ΓΚΟΛΑΡΑ απο 50 και πλέον μέτρα μείωσε σε 2-1 !

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν ακόμα δύο γκολ με τους Κυριακίδη και Ξανθόπουλο οι οποίοι και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ 4-1....


Δόξα Δράμας (Άκης Στολτίδης):  
Ηλιάδης , Μπλιός (85′ Γαλόπουλος), Ιορδανίδης, Ευθυμιάδης, Παπαϊωάννου, Ντραμέ, Κόντος (81′ Καραγκεβρούδης) Ρούτσης (79′ Οικονομίδης), Ελ Μαραγκί (46′ Χατζηδημητρίου), Ξανθόπουλος, Κυριακίδης (79′ Περσίδης).


Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας(Κατηκαρίδης):  
Μυλωνάς (64′ Βάντσης), Αναστασιάδης, Γαλόπουλος (46′ Τζαλίλης), Ράδης, Τσολάκης (71′ Τσολάκης), Τριανταφυλλίδης, Λέκα (71′ Αντωνίου), Καραγιάννης Αναστ., Τότσκα, Θεολόγου, Καραγιάννης Βασ (46′ Μουστάκας).


Στο παρακάτω vid (μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος) δείτε στιγμιότυπα της αναμέτρησης σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.



Αίαντας Κερ. Αρκαδικού : συνεχίζει και την νέα χρονιά στο τιμόνι του ''Άγιαξ'' ο Μίλτος Χριστοφυλλάκης!

 Mε τον Μίλτο Χριστοφυλλάκη θα πορευθεί και την νέα αγωνιστική περίοδο , στην επιστροφή του στα ''μεγάλα σαλόνια'' του δραμι...