ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Β΄ΕΠΣ Δράμας (2ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 20ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 20η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής , το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 20 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 555 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ 

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...η Δόξα Αντώνης Καστρινός πανηγυρίζει απο σήμερα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαθηματικά μετά την νίκη με σκορ 2-0 επί του Αετού Βαθυτόπου παράλληλα με την ήττα της Αλιστράτης στην Γραμμένη και επιστρέφει μετά απο αρκετά χρόνια στα σαλόνια του δραμινού ποδοσφαίρου...

Ο Μακεδονικός Αλιστράτης ηττήθηκε στην Γραμμένη με σκορ 2-0 και δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε βρίσκεται στο +6 και είναι πλέον η δεύτερη ομάδα του ομίλου που θα πάει στον αγώνα μπαράζ!

Στα υπόλοιπα ματς...τα Αμπελάκια επικράτησαν με σκορ 6-0 επί της Δόξας Δράμας Β΄χάρη σε ''καρέ'' του Μπίτσι ενώ ο Ακρίτας Νέας Κρώμνης ανατρέποντας το σκορ στην επανάληψη επικράτησε μέσα στους Σιταγρούς με σκορ 2-3 επί της τοπικής Δόξας ..

Τέλος με νίκες συνέχισαν τόσο ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου (1-3 μέσα στην Κάτω Βροντού ανατρέποντας το σκορ στην επανάληψη ) όσο και ο Ηρακλής Μυλοποτάμου (1-0 την Α.Ε. Καλής Βρύσης) !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη προ-τελευταία αγωνιστική έχουν ως εξής :







Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...