ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Β΄ΕΠΣ Δράμας (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 19ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 19η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου όπου σημειώθηκαν 30 γκολ και έτσι φθάσαμε στα 489 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα....η κορυφή απέκτησε εκ νέου ενδιαφέρον μετά την ''μοιρασιά'' στο ντέρμπι της Αδριανής εκεί όπου ο τοπικός Ηρακλής και ο Αίαντας Αρκαδικού ''μοιράστηκαν'' βαθμούς και γκολ (2-2) και έχασαν έδαφος αμφότεροι!

Έτσι το Δοξάτο που επικράτησε με το ευρύ σκορ 8-0 επί του Προαστείου βρήκε την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση απο τον ''Αγιαξ'' στο τρίποντο...τρείς βαθμούς πριν το φινάλε !

Σημαντικές νίκες τώρα για τον Απόλλωνα Νεροφράκτη που ανέτρεψε το σκορ και επικράτησε μέσα στα Κουδούνια επί του τοπικού Αστέρα με σκορ 2-3 ....για τον Ηρακλή Μαυροβάτου (2-6 μέσα στο Κραχτίδη επί της Α.Ε. Αμπελοκήπων Β΄) καθώς και για την Νέα Αμισσό Β΄(1-4 μέσα στα Κύργια) !

Τέλος...σε ένα αμφίρροπο ματς ο Πήγασος έφυγε με το ''διπλό'' απο το Μοναστηράκι επί του τοπικού Κεραυνού με σκορ 0-1 και ανέβηκε στην 6η θέση!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :









Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...