ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Χρήστος Θεμελιώτης : Ένας Δραμινός διαπρέπει στην Σκωτία !

 Ο Χρήστος Θεμελιώτης είναι ένας ακόμα Έλληνας ...που βρήκε την ''Ιθάκη'' του , μακριά ...δυστυχώς...απο την Ελλάδα!

Ο 35χρονος Δραμινός προπονητής ποδοσφαίρου με καταγωγή απο την Καλλιθέα αλλά μεγαλωμένος στην Προσοτσάνη , τα τελευταία 6,5 χρόνια ζει και εργάζεται στο Εδιμβούργο όπου μάλιστα αποτελεί και τον πρώτο προπονητή στις ομάδες Κ16-Κ18 της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Χιμπέρνιαν , μιας απο τις ιστορικότερες ομάδες της Σκωτίας η οποια έχει έτος ίδρυσης το...μακρινό 1875 (!!!!) δηλαδή την επόμενη χρονιά θα κλείσει 150 χρόνια ζωής !

Λίγο καιρό μετά το μεταπτυχιακό που τελείωσε στο Sports Managment ...ήρθε η ''πρόκληση'' απο την Σκωτία...και ο Χρήστος Θεμελιώτης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Βρίσκεται στο τιμόνι όπως προαναφέραμε των τμημάτων υποδομής ενώ έχει εργαστεί ακόμα και σε τοπικό επίπεδο αλλά και ως πρώτος προπονητής της πανεπιστημιακής ομάδας ποδοσφαίρου του Εδιμβούργου!

Η ''Ο'' συνάντησε τον Δραμινό προπονητή , πριν λίγες ημέρες, στην Προσοτσάνη όπου ήρθε για τις εορτές στην γενέτειρα ενώ παρακολούθησε και την σχολή UEFA A που διεξήχθη στην Δράμα και της οποίας το πτυχίο θα πάρει στο επόμενο στάδιο.

Ο Χρήστος Θεμελιώτης τόνισε μεταξύ άλλων : 

''Μου λείπει η χώρα μου....μου λείπει ο τόπος μου , αλλά όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες βρήκα αρκετά μακριά αυτό που έψαχνα...

Ο καιρός στην Σκωτία δεν είναι όπως εδω..έχει κρύο , βροχές ωστόσο τα πάντα εκεί είναι εντελώς διαφορετικά...

Στην Σκωτία ζεις με αξιοκρατία , αντιμετωπίζεσαι με σεβασμό και μπορείς να φτάσεις ή ακόμα και να ξεπεράσεις τα όρια σου , θέλοντας να φτάσεις ακόμα ψηλότερα.

Βρήκα ιδανικές συνθήκες εργασίες ....οι οποίες πηγάζουν με γνώμονα την αξιοκρατία , κάτι που στην Ελλάδα δεν υπάρχει.

Αυτήν την στιγμή εργάζομαι για την Hibernian FC Womens Academy ως Head Coach στα τμήματα U16s & U18s National Performance.

  Σκοπός μας είναι να εξελίσσουμε παίκτριες ώστε να στελεχώσουν τη γυναικεία ομάδα εν ευθέτω χρόνο και να μη γίνονται μόνο αγορές.

 

‘Εχουμε πολύ στενή επαφή με την πρώτη ομάδα και παίκτριες και από την U18s όπου προπονούνται με την πρώτη ομάδα και καποιες έχουν πάρει και συμμετοχές.

 

Το club μας παρέχει τα πάντα...
Βιντεο-ανάλυση, φυσικοθεραπευτής, ψυχολόγος, γυμναστήριο για 
Strength & conditioning.



Προπονούμαστε στο προπονητικό της ομάδας ενώ δύο  παίκτριες παίζουν στην Εθνική Σκωτίας U17s

 

Το πρωτάθλημα μας είναι αρκετά δυνατό και ενδεικτικά να αναφέρω ότι ομάδες που παίζουμε ως  αντίπαλοι είναι οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας π.χ. Celtic, Rangers, Hearts ,Hamilton κλπ.

Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 (αφιέρωμα μέρος 4ο) : η βαθμολογία σε 1ο και 2ο γύρο!

  Αφιερωμάτων συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας 2023-24 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και στο τρίτο (4ο) μέρος θα ασχοληθούμε με...