ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Α.Ε. Αμπελοκήπων : ''χώρισαν οι δρόμοι'' με τον Ντίνο Τεγξίζογλου!

 Απρόσμενη εξέλιξη και στην τεχνική ηγεσία της Α.Ε. Αμπελοκήπων , με τον μέχρι πρότινος προπονητή της Ντίνο Τεγξίζογλου να ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας μετά απο απόφαση της διοίκησης...

Μια εξέλιξη που κατα την ταπεινή μας άποψη , ΑΔΙΚΕΙ το συνολικό έργο του Ντίνου Τεγξίζογλου ο οποίος πέρα απο την εξέλιξη της ανδρικής ομάδας τον τελευταίο 1,5 χρόνο βοήθησε τα μέγιστα ώστε να ''μεγαλώσουν'' οι ακαδημίες οι οποίες μάλιστα μπήκαν κάτω απο την ''ομπρέλα'' της ΑΕΚ ενώ ακόμα δημιουργήθηκε και η εφηβική ομάδα που συμμετέχει στην Β΄ΕΠΣ Δράμας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ντίνου Τεγξίζογλου :

Το παιχνίδι απέναντι στην Πετρούσα με την πρώτη ομάδα της ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ήταν και το τελευταίο που έγινε με εμένα ως προπονητή .

Έπειτα απο απόφαση της διοίκησης ,ορίζεται η αποχώρηση μου, η οποία σηματοδοτεί ίσως και το κάτι παραπάνω που χρειάζεται να γίνει , για να προχωρήσει η ομάδα .

Όλα γίνονται για το συνολικό καλό χωρίς εγωισμούς.

Είμαι πολύ συγκινημένος και ταυτόχρονα περήφανος που υπήρξα ‘οδηγός ‘ ενός συνόλου παικτών οι οποίοι διακρίνονται για τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες , το ήθος και την τιμιότητα τους .

Είμαι σίγουρος ότι θα προχωρήσουν μπροστά και θα ανέβουν ψηλά .

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ανταμειφθεί η προσπάθεια τους , όπως τους αξίζει .

Από την πλευρά μου θα συνεχίζω να στηρίζω με τον τρόπο μου την ΑΕΑ , κάτι το οποίο έκανα γνωστό και στην διοίκηση αλλά και στους παίκτες .

Με το τέλος της σεζόν θα γίνουν και εκ νέου συζητήσεις με σκοπό το καλύτερο δυνατό μέλλον του συλλόγου μας .

Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε και αποχωρώ γνωρίζοντας οτι έδωσα για αυτούς τους παίκτες τον καλύτερο εαυτό μου .

Καλή συνέχεια σε όλους μας !

Μέγας Αλέξ. Ξηροποτάμου : με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών των ''κυανόλευκων''!

 Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σαββατοκύριακο το 8ο ετήσιο τουρνουά που διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμ...