ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Γιάννης Αλεξίου : ''να ξαναπάμε τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου στην φυσική του θέση''!

 Ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου αποτελεί απο τα ιστορικότερα σωματεία του δραμινού ποδοσφαίρου με πορεία περισσότερη των 70 χρόνων!

Με διαχρονική παρουσία στο δραμινό ποδοσφαιρικό στερέωμα , έχει καταφέρει να αγωνιστεί ακόμα και στην Δ΄Εθνική!

Ωστόσο φέτος οι Ακρίτες αγωνίζονται στην Β΄Κατηγορία και στηριζόμενοι σε πολλά νεαρά παιδιά θέλουν να ξαναβάλουν τον Ακρίτα στις ''ράγες'' των επιτυχιών !

Η ORAGIASPOR επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον έμπειρο τερματοφύλακα Γιάννη Αλεξίου ο οποίος έχει πλέον αναλάβει την καθοδήγηση του ποδοσφαιρικού τμήματος και μας έδωσε μια εικόνα για την πορεία και τους στόχους των ''Ακριτών'' !

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ''Ο'' :

Φέτος η ομάδα του Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου καλώς η κακώς αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.

Ξεκινήσαμε μια σεζόν γεμάτη ενέργεια με πολλά νέα πρόσωπα,με μια αλλαγμένη ομάδα απο τα υπόλοιπα χρόνια,με νέο προπονητή και νέους στόχους,μία καινούργια προσπάθεια με παιδιά δικά μας, παιδιά της Ακαδημίας του Ακρίτα που τους δόθηκε η ευκαιρία φέτος να αναδειχθούν στο ανδρικό τμήμα.

Στα μέσα της σεζόν ο προπονητής μας κ.Ξυραφίδης Θάνος , που τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την επιμονή και την υπομονή που έδειξε και για όλα όσα προσέφερε στον σύλλογο, αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει και από εκεί και πέρα σαν ο παλαιότερος στην ομάδα συμφωνήσαμε με την Πρόεδρο του Δ.Σ. κ.Μπεναβίδου Θ. , πως για το υπόλοιπο της χρονιάς την ομάδα θα την αναλάβω εγώ με την βοήθεια του προπονητή παιδικών τμημάτων κ.Λευτέρη Ροδίτη.

Τα βάλαμε κάτω με όλα τα παιδιά και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που παρά το νεαρό της ηλικίας , όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν καταλάβει τι εστί Ακρίτας και είναι αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουνε!

Από την στιγμή που ανέλαβα έστω και άτυπα , προσπαθούμε να παίξουμε υγιές ποδόσφαιρο με ένα σύνολο 23 περίπου παιδιών με μέσο όρο ηλικίας 19 με 20 χρονών , δουλεύουμε σκληρά σε κάθε προπόνηση .

Οι στόχοι της ομάδας από την αρχή της σεζόν ήταν αυτά τα παιδιά που απαρτίζουν την ανδρική να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και αρκετές εμπειρίες για τα επόμενα χρόνια.

Εχουμε πει πως από εδώ και πέρα θα κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια και θα παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε χωρίς άγχος και πίεση για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και αυτό το έχουμε αποδείξει στις τελευταίες αγωνιστικές !

Ο Ακρίτας την νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό και την άνοδο στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας όπου και πρέπει να ανήκει!

Φέτος είναι μια χρονιά όπου τα παιδιά θα πάρουν αρκετές εμπειρίες απο ένα δύσκολο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε τα θεμέλια για έναν Ακρίτα που θα ζηλεύουν πολλοί!

Μια ομάδα που απο την νέα ποδοσφαιρική σεζόν θέλει να κατακτήσει και πάλι την άνοδο και να επιστρέψει στην φυσική της θέση!

Δόξα 2016 - Αγία Παρασκεύη 1-0 : με το ''δεξί'' στα μπαράζ ανόδου οι Δραμινές!

  Με νίκη ξεκίνησε η Δόξα 2016 την διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Α Εθνική Γυναικών! Η δραμινή ομάδα απέναντι στην πολύ καλή...