ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Β΄ΕΠΣ Δράμας (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 16ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 16η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 24 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 413 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...οι τρεις πρωτοπόροι συνέχισαν με νίκες !

Ο Αίαντας επικράτησε με σκορ 3-1 επί του Μαυροβάτου χάρη σε τέρματα των Μωυσιάδη , Μητρούση και Μελίδη και έτσι κράτησε το +3 απο τους διώκτες του...

Οι Φίλιπποι Δοξάτου ήταν σαρωτικοί στην Νέα Σεβάστεια απέναντι στον τυπικά γηπεδούχο ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού Β΄τον οποίο και ''φιλοδώρησε'' με εννέα γκολ (0-9!!) με τους Αγγελόπουλο (2) , Σερέτη (2) , Καραγιαννίδη Γ. (2) , Πολυχρονάκη , Σαραπάρη και Μαργαριτίδη να χρίζονται σκόρερ!

Ο Ηρακλής Αδριανής συνέχισε την αήττητη πορεία του επικρατώντας με σκορ 3-0 επί του Κεραυνού Μοναστηρακίου και έτσι παρέμεινε σε επαφή με την κορυφή!

Σημαντικές νίκες για Κύργια (2-0 την Α.Ε. Αμπελοκήπων Β΄) και Πήγασο (0-2 μέσα στον Νεροφράκτη) ενώ στο ''ντέρμπι της ουράς'' τα Κουδούνια επικράτησαν με σκορ 3-1 επί του Προαστείου !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :


 



Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : η ''ταυτότητα'' της 4ης αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογίες

 Με την 4η αγωνιστική (την 2η στον 4ο όμιλο) συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης , το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μετα...